HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

Lelki-testi Harmónia volt. Lelked fénye lett. Miért? Mert lelked fénye az, ami beragyogja a lényedet. Az az, ami életet pumpál a testbe. Számomra kiváltság nővéreimet és fivéreimet kísérni az útjukon. És minden folyamat, amit kísérek legyen az egyéni vagy csoportos, lelked fényét hivatott megszólítani, felébreszteni, erősíteni, csodálni, isteníteni... Ez történik akkor, amikor egy régi blokk feloldódik, amikor egy bekövült hitrendszert elengedünk, amikor egy rég hordozott sérelmet megbocsátunk, stb. 

Ragyogjon hát lelked fénye!
Egyedi, különleges, soha meg nem ismételhető módon!
Hisz te magad is egyedi, különleges és soha meg nem ismételhető vagy!
Mert az, aki valójában vagy, az a lelked fénye! 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

december 19. 16:00-18:00 

Hölgyeknek és uraknak is!  

Az adventi készülődés során fontos, hogy szakítsunk időt a befelé figyelésre, és hogy olyan dolgokat is tegyünk, amelyek örömet okoznak nekünk. Ehhez a közös tánc és a nyugtató rezgések tökéletes lehetőséget biztosítanak.

Amióta ember él e földön, mozdul táncol. Így a tánc egyidős az emberiséggel. A körben való mozdulás pedig azonnal visszakapcsol az egységbe, hiszen a kör a legtökéletesebb két dimenziós forma, hiszen benne foglaltatik a kezdet és a vég, az ember és az isten, a "minden egy" jellege. A hangfürdő során pedig egy varázslatos utazást teszünk a rezgések világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. 

december 19. 18:30-21:30

A közös, páros méháldás és magura áldás fókusza a női és férfi teremtőerő, termékenység, egészség. Ahhoz, hogy boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a teremtő központok terének energetizálása és harmonizálása szükséges. 

A program egy rövid előadással kezdődik, majd egy belső alapgyakorlatot végezve felkészülünk az áldás fogadására. Az áldás rendkívül gyengéd és finom folyamat. Végezetül az áldásos energiákat a hangok gyógyító rezgésével integráljuk lényünkbe. A hangfürdő alatt egy varázslatos utazást teszünk a rezgések világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe.

december 21. 22:30 - december 22. 06:30

Hölgyeknek és uraknak is! 

Varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát.​​

IDŐBONTÁS

DECEMBER 

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

BEAVATÓ SZERTARTÁSNAPOK

A nőiség beavató szertartásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató, megtartó közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez.

nőknek és férfiaknak

személyes és online 

07:45-08:30

Teljes figyelmünket és fókuszunkat befelé irányítva élesítjük, tisztítjuk, emeljük a tudatosságunkat. Tudatába kerülünk mindannak a végtelen számú dolognak, amelyek bennünk történnek, amelyeket viszont alacsony tudatossággal nem tudunk észrevenni, felismerni és végső soron elfogadni. 

Megtapasztalhatjuk azt is, hogy milyen az, amikor mindaz, amivel azonosítjuk magunkat - érzések, gondolatok, test, elme - leválik, és meglátható a tiszta önvaló. Emeljük az önelfogadás, önszeret, önazonosság rezgését magunkban, mind közelebb és közelebb kerülve ahhoz, akik valójában vagyunk.

személyes és online

08:45-10:00

A jógagyakorlatoknak számos hatásuk van a nőiségre. Mivel a jóga egységként tekint az emberre, ezért az jógaászanák gyakorlása során nem csupán a fizikai testre hatunk, hanem a több úgynevezett finomtestekre is. Ezáltal tudjuk harmonizálni az energiáinkat, az érzéseinket és a gondolatainkat is. 

Fizikai szinten többek között az izmok erősítése és nyújtása történik, hatunk a csontokra, az idegekre, a keringésre, a mirigyek működésére, az emésztésre, a bőrre, és természetesen a csípőtájékra fókuszálva a női szervek vérállátására, a női szervek egészséges elhelyezkedésének visszaállítására a mélyizmok erősítésére, a csípő körüli izmok erősítésére és nyújtására.

 MÉHÁLDÁS TELIHOLDKOR

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

MÉHERŐKÖR 

2022. január 16. és 30.

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

NEF

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. A gyakorlatsor során végigmozduljuk a teljes női életutat a fogantatától, a halálig gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, (és velük a beavató kapukat: az első menstruációt, az első szeretkezést, az első gyermek érkezését, a menopauzát),  így oldódnak a nőiséget ért sérülések, hiányosságok, fájdalmak, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -