HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

január 23. vasárnap 10:00-17:00


TE KAPTÁL SZERTARTÁST AZ ELSŐ MENSTUÁCIÓD MEGÉRKEZÉSEKOR? Igen? Hála érte! És áldás azokon a nőkön akik gondoskodtak erről neked!
Nem? És nem is tudod, hogy miért fontos?... Nos, azért, mert a méhed elraktároz minden információt, és ha az első menstruáció - vagy ahogy mi magyarok mondjuk, az első holdvér érkezése - nem szakrális, megszentelt keretek között történt, annak igen erőteljes hatása van a későbbi megélésekre. Például a nőiség, a nőiesség megélésére, a női szerepek mikéntjére, a párkapcsolat minőségére, a későbbi menstruációk megélésére, a szexualitás megélésére, az orgazmusképességre, a saját testünkkel való kapcsolatra, a termékenységre - legyen szó szellemi vagy fizikai gyermekről -, a gyermekvállalás és a szülés megéléseire... és még hosszasan sorolhatnám. Hát ezért is fontos, hogy visszagyógyítsd azt az elmaradt szertartást!

január 25. kedd 18:30

Az archetípusok a létezés olyan jellegei, mintázatai, jellemzői, amelyek mindannyiunkban jelen vannak. Van, amelyik erőteljesebben, van, amelyik gyengébben, úgymond látens, alvó módon. Ha megértjük működésüket, közelebb kerülhetünk saját magunkhoz is, a valódi énünk teljes megismeréséhez és kiteljesítéséhez.

Az anya archetípust a gondoskodás, odaadás, törődés, odafigyelés jellemzik. Az anya a bőség, a bővelkedés, a teremtés, a kiteljesedés szimbóluma. Az életet szüli az anyagba, az életet szolgálja. A család, a közösség szíve, lelke, motorja. Táplálja önmagát és a körülötte élőket, a házi tűzhely őrzője, az otthon melegének, harmóniájának megteremtője és fenntartója.  

IDŐBONTÁS

JANUÁR

FEBRUÁR

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

BEAVATÓ SZERTARTÁSNAPOK

A nőiség beavató szertartásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató, megtartó közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez.

CSAKRA WORKSHOPOK

kedd délelőtt 09:00-11:30

Ahhoz, hogy harmonikusan működjön a testünk és az elménk, energiára van szükség. Ezt az energiát viszont nem csupán élelem formájában nyerjük, hanem a fizikai érzékszerveink által nem érzékelt energiarendszeren keresztül. Ennek a rendszernek a központjai a csakrák, amelyek eljuttatják az energiát a megfelelő területekre. Számos módon sérülhet a csakrák működése, pl. blokkok keletkezhetnek rajtuk, alul- vagy épp túlműködhetnek. ​

És ezek a rendellenességek kihatnak a szerveink működésére, különböző életterületekre, viselkedésekre és érzésekre, így rendkívül fontos, hogy harmonizáljuk a csakrák működését. Számos csakragyakorlatot végzünk mantrákkal, légzéssel, vezetett meditációkkal, illetve energetikai és mentális gyakorlatokkal. 

Egy-egy programot is lehet látogatni, de érdemes elejétől a végéig részt venni a programsorozaton, mert egy komplex, átfogó struktúra szerint haladunk végig az összes csakrán, az összes életterületen és a teljes fizikai testen.​

 MÉHÁLDÁS TELIHOLDKOR

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

MÉHERŐKÖR 

2022. január 16. és 30.

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

NEF

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. A gyakorlatsor során végigmozduljuk a teljes női életutat a fogantatától, a halálig gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, (és velük a beavató kapukat: az első menstruációt, az első szeretkezést, az első gyermek érkezését, a menopauzát),  így oldódnak a nőiséget ért sérülések, hiányosságok, fájdalmak, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -