HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

Érdemes végignézni az alábbi leírásokat. Ha megszólít valamelyik, az mindig egy jó jel. De anélkül is tudsz érkezni, hogy választanál. Hiszen van valamilyen célod, fókuszod, témád. Elég, ha a témád megvan, és az első alkalommal majd kiválasztódik az ahhoz éppen alkalmazandó eszköz.

MOST AZ EGYÓRÁS EGYÉNI KEZELÉSEK 12.000 FT HELYETT 8.000 FT 

A mostani átmeneti időszakban, amikor mind egyénileg, mind pedig a kollektív emberiség terében átalakító változások zajlanak, az egyéni folyamatokat online módon is tudjuk végezni. Ez lehet kényelmi szempontokból, a járványhelyzetben való elővigyázatosságból, vagy bármilyen egyéb okból kifolyólag. ​Bármilyen témával/problémával/életterülettel tudunk dolgozni, hiszen számos olyan eszköz, módszer és technika van, amely túllép a fizikai tér korlátain, és nem kell, hogy feltétlen egy helyen legyünk.

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

Nőként megannyi tapasztalás, megélés érkezik hozzánk, amelyeket mélyen elraktározunk, és sokszor még csak tudatosak sem vagyunk rájuk. Viszont ezek az mintázatok korlátozhatják a termtőerőt, a párkapcsolat, szexualitás harmonikus megélését, a küldetésbe állást, a női kiteljesedést, az anyagi bőség megélését, az önmagunkkal való kapcsolatot, a fizikai egészséget, és még megannyi mást.

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

Számtalan olyan hiedelem és hitrendszer van az életünkben, amelyek némán a háttérben dolgozva akadályozzák a bőség beáramlását, a kapcsolatok rendeződését, a sikerek elérését, a boldogság megélését, és még sok más dolgot az életben. Ezeknek a fix berögződéseknek az oldásában segít a kezelés, hogy a teremtéseinket és a lehetőségeinket ne korlátozzák ezek a hitrendszerek.


Egy-egy adott életterületn fókuszáltan tudjuk feloldani a berögződéseket. A blokkok sokszor a tudatos énünk számára nem érzékelhető módon korlátozzák az életünket. A kezelés során ezeket a blokkokat tudjuk feloldani, energiát felszabadítani. A kezelés során nincs külső energiaádadás, hanem a kezelés hatására a test emlékezni kezd a harmonikus működésre, és mivel a test és a tudattalan szoros kapcsolatban állnak, így a kezelés hatására teljes lényünkben beáll a vágyott változás.

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

A szervezetben történő folyamatok megnyilvánulnak az arcunkon. Ezeknek a megnyilvánulásoknak különböző jelei lehetnek, mint például szeplők, pattanások, foltok, ráncok vagy mély barázdák. Mivel az arc tele van idegvégződésekkel, és közel van az agyhoz, az arcon végzett reflexológiai kezelés hatásai gyorsan eljutnak a fő idegi központba. A kezelés a szervezet egészének működésére jótékony hatással van, és nem utolsó sorban igen kellemes, jól eső, hiszen finom érintésekkel, simításokkal történik.

A test a lélek temploma. Sokszor hallottuk ezt, de valamiért talán mégsem sikerül minden pillanatban, minden élethelyzetben ezt teljesen átélni. Ezért egy különleges utazásra hívlak a test szentségességének visszaépítése terében. Ahogy a testet ajándékozod, az belerezeg a lélek terébe, és az pedig kihat a szellemi lényedre, hiszen a test-lélek-szellem hármasa egy elválaszthatatlan egységet képez. Ahogy rendeződik az egyik, úgy rendeződik a másik kettő. 

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

Csodás utazás a hangok világába, amely során mélyebb tudatállapotba kerülünk, és a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat rendkívül könnyed, gyengéd és nyugtató.

Ez egy különleges kombinált folyamat, amely során egyszerre élvezhetjük a fizikai test masszázs általi megdolgozását és a finomabb rezgések átsimító jellegét. Ezt megtapasztalhatjuk egyedül, amikor is amíg az egyik testrészt a masszázs, addig a másik testrészt a hangtálak érik, vagy pedig párban, amely során amíg az egyik fél a masszázst, a másik fél a hangtálkezelést élvezheti.

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

A meditációról oly sokat hallani manapság, és ezért én leginkább azt a sok tévképzetet szeretném eloszlati, amely a meditációt misztikussá, és idegenné teszi. A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az, hogy a gondolatok jönnek-mennek, teljesen természetes, és a meditáció részét képezi. Az oktatás alatt azokat a technikákat beszéljük át, és gyakoroljuk be, amelyekkel a meditációs állapot könnyen előidézhető és fenntartható. ​

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

A fogantatás, a várandósság és a születés alatt, valamint a születés utáni hat órában átélt élmények és tapasztalások alapvetően határozzák meg az egész életet. Ilyenkor teljes egységet tapasztalunk, és minden behatást, eseményt, sőt még a gondolatokat is magunkénak érezzük. Rendkívüli hatása van az életünkre, hogy vártak-e, vagy sem, milyen neműnek vártak, örültek-e az érkezésünknek vagy sem. A születés mikéntje is meghatározó, az, hogy természetes úton, vagy császárral születtünk-e, milyen hosszú volt a vajúdás, rátettek-e édesanya mellkasára a születést követően, stb. 

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

Ez egy olyan gyengéd és finom érintéssel működő módszer, amely a lábfejek, a kézfejek és a fej reflexpontjainak stimulálásával old mélyen rejtőző blokkokat. A folyamat során a múltból, jelenből és jövőből okdódnak az akadályozó tényezők. Segíti a kapcsolati problémák, a jövővel kapcsolatos félelmek enyhítését és az életben való előrehaladást, az önszeretetet és az önelfogadást.

12.000 FT HELYETT 8.000 FT

Az emberi működéshez energiára van szükség. Ennek az energiának egy részét bevisszük étellel és itallal, de a nagy részét a fizikai érzékszerveink számára láthatatlan módon vesszük magunkhoz, az energetikai rendszeren keresztül. A fizikai testünket nap mint nap megmosdatjuk, de energetikailag nem szoktuk tisztogatni magunkat....

Számos fizikai tünetnek, fájdalomnak, betegségnek, sőt még a sérüléseknek és baleseteknek is lelki, tudati eredete van. A testünk egy csodálatos intelligenciával rendelkező szerkezet, és üzen számunkra, ha valamit nem jól csinálunk. Általában hajlamosak vagyunk önsajnálatba zuhanni, ha egy-egy megbetegedés vagy sérülés ledönt minket a lábunkról, de megfelelő tudatossággal tisztán láthatjuk, hogy ezek mind-mind minket segítenek, hiszen üzen nekünk a test, hogy a számunkra megfelelő úton-módon járunk, éljünk, gondolkodjunk, ténykedjünk stb.​