HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

GYÖKÉRCSAKRA WORKSHOP


Életterületek: gyökerek, ősök, család, biztonság, stabilitás, támasz

Diszharmonikus működések: Erős én-központúság, fizikai vakmerőség, durvaság, düh, agresszió, birtoklási vágy, túlzott materializmus, csekély önbizalom, önromboló viselkedés, határozatlan, félénkség, félelem, aggódás

Fizikai szervek: lábak, csontok, ízületek, fogak, köröm, gerinc, végbél, vastagbél, vér- és sejtképzés működés, vérnyomás, testhő.

- Anyagi biztonságban érzem-e magam?
- Mennyire érzem magam biztonságban? A munkahelyemen, az utcán, a sötétben, párkapcsolatomban, az életben?...
- Milyen aggodalmaim, félelmeim vannak?
- Milyen a kapcsolatom a szüleimmel, ősökkel?
- Mennyi bizalom van bennem? Magam iránt, az emberek iránt, az isten, az élet, a sors iránt?
- Mennyire vagyok egészséges?
- Áldozatnak érzem-e magam az élet bármely területén?          
- Milyen a kapcsolatom a testemmel?    
- Milyen a kapcsolatom az étellel?
- Bízom-e abban, hogy mindig minden rendelkezésemre áll, ha szükségem van rá?

A gyökércsakrával való munka során a bizonytalanság, csekély önbizalom, önromboló viselkedés, állandó fáradtság, melankólia, határozatlanság, félénkség, félelem, aggódás, erős én-központúság, fizikai vakmerőség, durvaság, düh, agresszió, birtoklási vágy, túlzott materializmus problémáit tudjuk oldani, és dolgozunk a biztonság, bizalom, stabilitás, életöröm, pénz, ősök, gyökerek, család területeivel.

2020 nyári akció!
Részvételi díj: 5.000 Ft helyett 4.500 Ft

Bérlet: 36.000 Ft helyett 32.000 Ft

A csakrákról:

Ahhoz, hogy működjön a testünk és az elménk, energiára van szükség. Ezt az energiát viszont nem csupán élelem formájában nyerjük, hanem a fizikai érzékszerveink által nem érzékelt energiarendszeren keresztül. Ennek a rendszernek a központjai a csakrák, amelyek örvényként forogva szívják be az energiát és juttatják el a megfelelő területekre. Számos módon sérülhet a csakrák működése, pl. blokkok keletkezhetnek rajtuk, alul- vagy épp túlműködhetnek. ​

És ezek a rendellenességek kihatnak a szerveink működésére, különböző életterületekre, viselkedésekre és érzésekre így rendkívül fontos, hogy harmonizáljuk a csakrák működését. Számos csakragyakorlatot végzünk mantrákkal, légzőgyakorlatokkal, vezetett meditációkkal, fizikai gyakorlatokkal, és a teljes folyamatot deeksha (áldás) energiával támogatjuk meg.