HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

szeptember 10. szombat 18:30

Teliholdkor a női teremtőerő a csúcsán jár, így ilyenkor igen intenzíven tudunk kapcsolódni a nőiségünkhöz, és ilyenkor a yoni erőterének energetizálása, harmonizálása, vagy épp gyógyítása rendkívül támogatott.

A régi népi gyógymódok közül még ma is széles körben ismert, hogy megfázásos betegségek esetén inhalálunk, vagyis gyógynövényes főzet fölé hajolunk és úgy lélegzünk. Ugyanezen elv mentén az intim területekre is igen jótékonyan hat a gyógynövényes gőz. Ilyenkor a yoni teljes tere gyengéd tisztuláson és méregtelenítésen megy keresztül, amely egyrészt hat a fizikai szervek egészségére, illetve gyógyulására, másrészt pedig a yoni terében elraktározódott negativ minták, rezgések feloldására.

augusztus 13-14.

A női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

„Méhünk elraktározza életünk minden eseményét. Elraktározza minden interakciónkat és reakciónkat a kapcsolatainkon belül. (…) méhünk emlékszik és kész arra, hogy beszéljen velünk minden félelméről, és minden öröméről.”  - Queen Afua, Sacred woman

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

ARCHETÍPUSOK NŐI KÖR 


Az archetípusok a létezés olyan jellegei, mintázatai, jellemzői, amelyek mindannyiunkban jelen vannak. Van, amelyik erőteljesebben, van, amelyik gyengébben, úgymond látens, alvó módon. Ha megértjük működésüket, közelebb kerülhetünk saját magunkhoz is, a valódi énünk teljes megismeréséhez és kiteljesítéséhez.

Olyan minőségekkel dolgozunk, mint a leány, az amazon, a szerető, az anya, a királynő, a boszorkány, a papnő, az istennő

MÉHERŐKÖR 

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -