HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ PROGRAMOK

ELVONULÁS

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

IDŐBONTÁS

JANUÁR 

PROGRAMLEÍRÁS

hétfőnként 18:00-18:45 

A hangfürdő során varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát.​​

január 28. péntek 18:30-21:30

A telihold a kiteljesedés, a teljességbe érkezés minőségét hozza nekünk nőknek is, és ilyenkor a női teremtőerő a csúcsán jár. Ilyenkor könnyen tudunk kapcsolódni nőiségünkhöz, és a yoni erőterének energetizálása, harmonizálása, vagy épp gyógyítása rendkívül támogatott.

A régi népi gyógymódok közül még ma is széles körben ismert, hogy  gyógynövényes főzetet inhalálunk. Ugyanezen elv mentén az intim területekre is igen jótékonyan hat a gyógynövényes gőz. Ilyenkor a yoni teljes tere gyengéd tisztuláson és méregtelenítésen megy keresztül.

A szertartás ruhában zajlik!

A nőiség beavató szertartásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató, megtartó közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez. Nekünk nőknek ezek a beavató kapuk mind a vérhez kapcsolódnak. 

A leány minőségünkhöz az első menstruáció kapcsolódik, szerető minőségünkbe az első szeretkezéssel lépünk be, majd az anyává avatódás az első szüléssel, s végül a bölcs anyává avatódás a menopauza érkezésével történik. Végül az ötödik alkalommal az örömöt, a könnyedséget fókuszunkba helyezve, átírva a női lét nehézségeit, szenvedéseit, ünnepeljük a nőiséget.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -