HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

YONI SZERTARTÁS

TELIHOLDKOR

július 13. 18:30-21:30


Teliholdkor a női teremtőerő a csúcsán jár, így ilyenkor igen intenzíven tudunk kapcsolódni a nőiségünkhöz, és ilyenkor a yoni erőterének energetizálása, harmonizálása, vagy épp gyógyítása rendkívül támogatott.

A női egészség alapja a méh, a teljes yoni tere. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, ennek a térnek energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a teljes méhtér, beleértve a yoni terét is, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el ez életből, generációs ősök teréből és egyéb időkből, terekből, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

„Méhünk elraktározza életünk minden eseményét. Elraktározza minden interakciónkat és reakciónkat a kapcsolatainkon belül. (…) méhünk emlékszik és kész arra, hogy beszéljen velünk minden félelméről, és minden öröméről.”  - Queen Afua, Sacred woman

Az este során kapcsolódunk a teljes méhtérrel, a yoni terével, és folyamatosan építjük fel a szertartás terét. Ennek során lehetőségünk van arra, hogy megtapasztaljuk ahogy újraéled ősi női erőnk, felszabadulnak a blokkolt területek, és mély testi-lelki gyógyulás indul el.

A yoni szertartás a szexuális blokkok oldásában is nagy segítség lehet, csakúgy, mint a teremtőerő, a fel nem használt potenciál, az önkorlátozó, kiteljesedést gátló beidegződések oldásában.

Mindezt megtartó, szeretetteli, gondoskodó női körben tesszük, ezzel is visszagyógyítva a mai civilizált életből rendszerint hiányzó női közösségek segítő, megtartó szerepét. Ez a támogató, megértő, segítő női kör oly annyira hiányzik a mai nő életéből, hogy igen sok esetben jellemző, hogy nem is tudnak a nők kapcsolódni egymással szeretetben, hanem csupán az irigység, rivalizálás menétn. A szertartástér erre is igen erős gyógyulást tud hozni. Hiszen a történelem során mi nők mindig is kapcsolódtunk egymással, együtt tanultunk, fejlődtünk, töltődtünk segítve és támogatva egymást.

Az a régi népi gyógymódok közül még ma is széles körben ismert, hogy megfázásos betegségek esetén inhalálunk, vagyis gyógynövényes főzet fölé hajolunk és úgy lélegzünk. Ugyanezen elv mentén az intim területekre is igen jótékonyan hat a gyógynövényes gőz. Ilyenkor a yoni teljes tere gyengéd tisztuláson és méregtelenítésen megy keresztül, amely egyrészt hat a fizikai szervek egészségére, illetve gyógyulására, másrészt pedig a yoni terében elraktározódott negativ minták, rezgések feloldására.

Miben tud segíteni a szertartás?

 • női szervek öngyógyító folyamatainak erősítése

 • egyéb öngyógyító folyamatok erősítése 

 • női szervek egészségének megőrzése

 • menstruációs panaszok 

 • szexuális blokkok

 • saját nőiesség, nőiség elfogadása, megélése, kiteljesedése

 • női teremtőerő, alkotóerő, kreativitás
 • bűntudat, szégyenérzet oldása
 • félelmek, aggodalmak, bizonytalanság oldása
 • önbizalomhiány, önértékelési gondok oldása​

A szertartás ruhában zajlik.

Ha éppen menstruálsz, vagy várandós vagy, akkor nem tudsz részt venni a szertartáson.

A létszám limitált!

„Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön.“ - Queen Afua, Sacred woman

Részvételi díj


 • Előleg: A helyedet 10.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani, amely július 11-ig fizetendő.

 • Az előleget követően a helyszínen július 13-án 8.000 Ft fizetendő.

 • Egy összegben: Ha július 11-ig a teljes összeget kifizeted, akkor 15.000 Ft fizetendő.

 • Az előre kifizetett összegek nem visszatérhetők, vagy más módon nem beszámíthatók.

Bejelentkezés után e-mailen küldöm a tudnivalókat.