HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

EGÓBÓL LÉLEKBE​

PROGRAMSOROZAT


hölgyek és urak számára egyaránt


19:00-21:30

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a fejedben dumáló hang(ok) vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a gondolataid vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem az érzéseid vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem az elképzeléseid, hitrendszereid, meggyőződéseid vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a tested, nem ez a hús-vér anyag vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a veled történt események vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a fajod/nemed/nemzetiséged vagy...

Amikor rájössz/kapiskálod, hogy nem a forma vagy...

... akkor ébred a lélek az álmából. Pont úgy, mint amikor itt a fizikai síkon felébredsz egy álomból... Addig nem tudod, hogy álmodtál, amíg fel nem ébredtél. Pontosan így történik ez a spirituális szinten is. Amíg a lélek alszik, addig az emberi lény teljes mértékben az egóval való azonosulásban létezik, és csak miután elkezdődik a felébredés, eszmél rá, hogy mindeddig álomban (fals önazonosságban) volt. Ha már eddig eljutottál az olvasásban, akkor ez feltehetőleg már nálad is elindult valamilyen szinten. De még észlelheted, hogy a forma - vagyis a személyiség/egó - még vissza-visszaránt az álom (tudatlanság) állapotába. És ez rendben is van így, legtöbbünknél ez ugyanis egy folyamat, nem pedig egy varázsütés. Vannak tiszta állapotok, és aztán vannak ismét tudatlan megélések. De a tudatosság, az éberség - a valójában ki (sőt, inkább mi) vagyok tudása - újra, meg újra kidugja a fejét a tudatlanság mocsarából. 

Az egó nagyon is fontos az emberi létformában való létezéshez. Nem is azzal van gond, hogy létezik, hanem leginkább azzal, ha onnan származtatjuk önazonosságunkat. Az egó olyan, mint egy hajón a kormányos. Rendkívül jó végrehajtó. De jelen állapotunkban valójában az történik, hogy a kormányos játsza a kapitányt... Mi (a kapitány) pedig elhisszük, hogy a kormányos a kapitány... Az alkalmak során a különböző gyakorlatok és tanítások segítségével a - kapitányt játszó - kormányost újra meg újra visszahelyezzük a kormány mögé.

Fő fókuszunk az egó mechanizmusainak tudatosítása és mintegy leleplezése, amely valójában kéz a kézben jár a lélek egyre erőteljesebb és tartósabb felébredésével. Ez természetesen járhat kellemetlenséggel - az egó számára nyilván -, de mint fent kifejtettem, és mint, ahogy te magad is tudod, te nem az egó vagy... Te egy végtelen, határtalan, isteni lény vagy, aki most éppen egy emberi formában tapasztalja önmagát...

Az alkalmak során az egó kordában tartására szolgáló gyakorlatokat végzünk, és ehhez többek között olyan felemelkedett mesterek, tanítók és kivételes művek tanításait hívjuk segítségül, mint:

 • Eckhart Tolle
 • Dr. David R. Hawkins
 • Adyashanti
 • Buddha
 • Rumi
 • Ramakrishna
 • Yotengrit

Mikor találkoz(hat)unk?

október 16., 30.

november 13., 28.

december 11.

január 15., 29.

február 12., 26.

március 11., 25.

április 8., 22.

május 6., 20.

A program hölgyek és urak számára egyaránt nyitott.

A csoport nyitott. (Ez azt jelenti, hogy egy-egy alkalom külön-külön is látogatható, valamint programsorozatként az alkalmak egymást követően egyben is látogathatók.​)

Részvételi díj:

 • alkalmanként: 15.000 Ft
 • 3 alkalmas bérlet: 44.000 Ft (14.666 Ft/alkalom, érvényes 2 hónapig)
 • 5 alkalmas bérlet: 67.500 Ft (13.500 Ft/alkalom, érvényes 3 hónapig)
 • 10 alkalmas bérlet: 125.000 Ft (12.500 Ft/alkalom, érvényes 7 hónapig)