HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

KOMBINÁLT MASSZÁZS- ÉS HANGTÁLAS RELAXÁCIÓ 


Ez egy különleges kombinált folyamat, amely során egyszerre élvezhetjük a fizikai test masszázs általi megdolgozását és a finomabb rezgések átsimító jellegét.

A hangtálak rezgése kutatások által bizonyítottan fájdalomcsillapító és feszültségoldó hatású. Segíti a folyton cikázó gondolatok lecsitítását, a nyugalmi állapot megőrzését és a gyógyulási folyamatokat.​

A masszázs által fellazított energiákat a hangtálak finom rezgései gyengéden kivezetik. A felszínre hozott blokkok könnyebben és finomabban kisimulnak, ezáltal mélyebb oldódás tapasztalható. Mélyen ellazít, miközben gyengéden oldja a blokkokat.

​A masszázzsal és a hangtálalakkal egyszerre hatva a fizikai és az energiatestre, több szinten érkeznek az ingerek, ezáltal az elme hamarabb lecsendesül. Együttes alkalmazásuk által nem összeadódnak, hanem hatványozódnak a hatások. Ezáltal ez egy igen különleges élmény, amely során testet-lelket átölelő ellazulás, feltöltődés, megújulás tapasztalható.

30 perc: 9.000 Ft

60 perc: 16.000 Ft

90 perc: 22.000 Ft

120 perc: 29.000 Ft

PÁROS CSOMAG - ODA-VISSZA

Párok számára különleges élmény a kombinált kezelés, amely során először az egyik fél kapja a masszázst, míg a másik fél a hangtálak rezgését élvezheti, majd pedig fordítva. A két kezelés egy helyiségben történik, és a masszázshoz a zenei aláfestést az éppen zajló hangtálkezelés adja.

Csodálatos élmény ez a párban végzett folyamat, hiszen a közös fejlődés az egyénekre külön-külön is, valamint magára a kapcsolat egységére is jótékony hatással van, legyen szó akár párkapcsolatról, akár barátnőkről, akár anya-lánya párosról, vagy más egyéb kapcsolatról.​

30-30 perc masszázs ÉS hangtálterápia (összesen 60 perc) - 19.000 Ft/2 fő

60-60 perc masszázs ÉS hangtálterápia (összesen 120 perc) - 29.000 Ft/2 fő

PÁROS CSOMAG - EGYIRÁNYÚ

Ebben az esetben a pár egyik tagja masszázskezelést kap, míg a másik fél hangtálkezelést. A két kezelés egy helyiségben történik, és a masszázshoz a zenei aláfestést az éppen zajló hangtálkezelés adja.

30 perc - egyik fél masszázs- másik fél hangtálkezelés (összesen 30 perc) - 10.000 Ft/2 fő

60 perc - egyik fél masszázs- másik fél hangtálkezelés (összesen 60 perc) - 19.000 Ft/2 fő