HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

HANGFÜRDŐK A VILÁG LEGNAGYOBB HANGTÁLJÁBAN 

OTTHON VÉGEZHETŐ PROGRAMOK

ELVONULÁS

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

PROGRAMLEÍRÁS

március 25. hétfő 18:30-21:30

A telihold a kiteljesedés, a teljességbe érkezés minőségét hozza nekünk nőknek is, és ilyenkor a női teremtőerő a csúcsán jár. Ilyenkor könnyen tudunk kapcsolódni nőiségünkhöz, és a yoni erőterének energetizálása, harmonizálása, vagy épp gyógyítása rendkívül támogatott.

A régi népi gyógymódok közül még ma is széles körben ismert, hogy  gyógynövényes főzetet inhalálunk. Ugyanezen elv mentén az intim területekre is igen jótékonyan hat a gyógynövényes gőz. Ilyenkor a yoni teljes tere gyengéd tisztuláson és méregtelenítésen megy keresztül.

A szertartás ruhában zajlik!

május 2-3.

Ahogy a tavaszi napsugár kicsalogatja a kis csírácskát a földből, ahogy egyre hosszabbak a nappalok, ahogy lekerül a kabát és a csizma, mi magunk is mind inkább vágyunk a megnyílásra. Pont, mint természeti kivirágzás, a női lélek is kibontja szirmait, és megmutatja szépségét. 

  • Milyen minőség akar most kivirágozni benned?
  • Mi az a tulajdonság, aminek szívesen bontogatnád a szirmait? 
  • Mi az, amit belül megnövelve kifelé szívesen megmutatnál?
  • Mit hoznál létre, valósítanál meg, virágoztatnál ki magadban?

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -