HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

Érdemes végignézni az alábbi leírásokat. Ha megszólít valamelyik, az mindig egy jó jel. De anélkül is tudsz érkezni, hogy választanál. Hiszen van valamilyen célod, fókuszod, témád. Elég, ha a témád megvan, és az első alkalommal majd kiválasztódik az ahhoz éppen alkalmazandó eszköz.

A mostani átmeneti időszakban, amikor mind egyénileg, mind pedig a kollektív emberiség terében átalakító változások zajlanak, az egyéni folyamatokat online módon is tudjuk végezni. Ez lehet kényelmi szempontokból, a járványhelyzetben való elővigyázatosságból, vagy bármilyen egyéb okból kifolyólag. ​Bármilyen témával/problémával/életterülettel tudunk dolgozni, hiszen számos olyan eszköz, módszer és technika van, amely túllép a fizikai tér korlátain, és nem kell, hogy feltétlen egy helyen legyünk.

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

Nőként megannyi tapasztalás, megélés érkezik hozzánk, amelyeket mélyen elraktározunk, és sokszor még csak tudatosak sem vagyunk rájuk. Viszont ezek az mintázatok korlátozhatják a termtőerőt, a párkapcsolat, szexualitás harmonikus megélését, a küldetésbe állást, a női kiteljesedést, az anyagi bőség megélését, az önmagunkkal való kapcsolatot, a fizikai egészséget, és még megannyi mást.

A közös, páros méháldás és magura áldás fókusza a női és férfi teremtőerő, termékenység, egészség. Ahhoz, hogy boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a teremtő központok terének energetizálása és harmonizálása szükséges. 

Számtalan olyan hiedelem és hitrendszer van az életünkben, amelyek némán a háttérben dolgozva akadályozzák a bőség beáramlását, a kapcsolatok rendeződését, a sikerek elérését, a boldogság megélését, és még sok más dolgot az életben. Ezeknek a fix berögződéseknek az oldásában segít a kezelés, hogy a teremtéseinket és a lehetőségeinket ne korlátozzák ezek a hitrendszerek.

Egy-egy adott életterületen fókuszáltan tudjuk feloldani a berögződéseket. A blokkok sokszor a tudatos énünk számára nem érzékelhető módon korlátozzák az életünket. A kezelés során ezeket a blokkokat tudjuk feloldani, energiát felszabadítani. A kezelés során nincs külső energiaádadás, hanem a kezelés hatására a test emlékezni kezd a harmonikus működésre, és mivel a test és a tudattalan közvetlen kapcsolatban állnak, így a kezelés hatására teljes lényünkben beáll a vágyott változás.

A test a lélek temploma. Sokszor hallottuk ezt, de valamiért talán mégsem sikerül minden pillanatban, minden élethelyzetben ezt teljesen átélni. Ezért egy különleges utazásra hívlak a test szentségességének visszaépítése terében. Ahogy a testet ajándékozod, az belerezeg a lélek terébe, és az pedig kihat a szellemi lényedre, hiszen a test-lélek-szellem hármasa egy elválaszthatatlan egységet képez. Ahogy rendeződik az egyik, úgy rendeződik a másik kettő. 

Csodás utazás a hangok világába, amely során mélyebb tudatállapotba kerülünk, és a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat rendkívül könnyed, gyengéd és nyugtató.

A meditációról oly sokat hallani manapság, és ezért én leginkább azt a sok tévképzetet szeretném eloszlati, amely a meditációt misztikussá, és idegenné teszi. A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az, hogy a gondolatok jönnek-mennek, teljesen természetes, és a meditáció részét képezi. Az oktatás alatt azokat a technikákat beszéljük át, és gyakoroljuk be, amelyekkel a meditációs állapot könnyen előidézhető és fenntartható. ​

A fogantatás, a várandósság és a születés alatt, valamint a születés utáni hat órában átélt élmények és tapasztalások alapvetően határozzák meg az egész életet. Ilyenkor teljes egységet tapasztalunk, és minden behatást, eseményt, sőt még a gondolatokat is magunkénak érezzük. Rendkívüli hatása van az életünkre, hogy vártak-e, vagy sem, milyen neműnek vártak, örültek-e az érkezésünknek vagy sem. A születés mikéntje is meghatározó, az, hogy természetes úton, vagy császárral születtünk-e, milyen hosszú volt a vajúdás, rátettek-e édesanya mellkasára a születést követően, stb. 

Ez egy olyan gyengéd és finom érintéssel működő módszer, amely a lábfejek, a kézfejek és a fej reflexpontjainak stimulálásával old mélyen rejtőző blokkokat. A folyamat során a múltból, jelenből és jövőből okdódnak az akadályozó tényezők. Segíti a kapcsolati problémák, a jövővel kapcsolatos félelmek enyhítését és az életben való előrehaladást, az önszeretetet és az önelfogadást.

Az emberi működéshez energiára van szükség. Ennek az energiának egy részét bevisszük étellel és itallal, de a nagy részét a fizikai érzékszerveink számára láthatatlan módon vesszük magunkhoz, az energetikai rendszeren keresztül. A fizikai testünket nap mint nap megmosdatjuk, de energetikailag nem szoktuk tisztogatni magunkat....

Számos fizikai tünetnek, fájdalomnak, betegségnek, sőt még a sérüléseknek és baleseteknek is lelki, tudati eredete van. A testünk egy csodálatos intelligenciával rendelkező szerkezet, és üzen számunkra, ha valamit nem jól csinálunk. Általában hajlamosak vagyunk önsajnálatba zuhanni, ha egy-egy megbetegedés vagy sérülés ledönt minket a lábunkról, de megfelelő tudatossággal tisztán láthatjuk, hogy ezek mind-mind minket segítenek, hiszen üzen nekünk a test, hogy a számunkra megfelelő úton-módon járunk, éljünk, gondolkodjunk, ténykedjünk stb.​