HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

MEDITÁCIÓ OKTATÁS


A meditációról oly sokat hallani manapság, és ezért én leginkább azt a sok tévképzetet szeretném eloszlati, amely a meditációt misztikussá, és idegenné teszi. A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az, hogy a gondolatok jönnek-mennek, teljesen természetes, és a meditáció részét képezi. Az oktatás alatt azokat a technikákat beszéljük át, és gyakoroljuk be, amelyekkel a meditációs állapot könnyen előidézhető és fenntartható.

Miért is meditáljunk? ​A meditációnak számtalan előnye van, közülük egy pár: emeli az oxitocinszintet növelve a boldogság érzését, csökkenti az adernalin- és kortizolszintet csökkentve a stresszt, erősíti az immunrendszert, harmonizálja a vérnyomást és a koleszterinszintet, enyhíti az öregedés jeleit, javítja az alvást, az agyműködést és a memóriát, enyhíti a fájdalmakat, segíti a függőségek gyógyulását, csökkenti az izmokban tárolt feszültséget, csökkenti a haragot és dühöt, csökkenti a félelmeket, aggodalmakat, fóbiákat, erősíti az önbizalmat és az önszeretetet, csökkenti a fáradtságot, kiegyenlíti az érzelmi kicsapongásokat, javítja az intuíciót és kreativitást, előidézi a belső béke állapotát,  emeli az energiaszintet,  segíti az életcél feltárását, elindít/magasabb szintre visz a spirituális úton, és sok-sok más.​

Meditálni nem feltétlenül földön ülve, lótusz- vagy törökülésben, mudrákkal (kéztartásokkal) kell. Egy kényelmes, párnázott szék pontosan megfelel a célnak, hiszen rendkívül fontos, hogy a fizikai test teljesen kényelemben legyen, és ellazuljon.

Időtartam: 1 óra

1 alkalom 3 alkalom (2 hónap) 5 alkalom (4 hónap) 10 alkalom (10 hónap)
17.000 Ft 51.000 Ft helyett 48.500 Ft 85.000 Ft helyett 75.500 Ft 170.000 Ft helyett 143.000 Ft
(16.166 Ft/alkalom) (15.100 Ft/alkalom) (14.300 Ft/alkalom)