HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
VÉLEMÉNYEK
A jó is és a (látszólag) rossz is.

Munkahelyi zaklatások miatt nem tudtam aludni, pánikrohamjaim voltak naponta, enni sem tudtam rendesen, tiszta ideg voltam ébredéstől lefekvésig. A hipnózis segitségével fantasztikus eredményeket értünk el már az első alkalom után. A pánikrohamjaim elmúltak, sokkal erősebbnek és magabiztosnak éreztem magam.

A második kezelés elindított egy gyógyulási folyamatot így egyre jobban kezdtem szeretni és elfogadni magam így ahogy vagyok.

​Nagyon köszönök mindent! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Anita egy fantasztikus gyógyító.

Boros Mária


Először egy hangfürdőn jártam Anitánál, mert akkoriban többször, több helyen hallottam erről és érdekelt, vajon milyen lehet. A hangok varázsa (és azok után megszülető csend) a stúdió teljes csendjében hol felkavaró volt, hol végtelen nyugalommal töltött el.  A csodálatos hangeszközök, hangtálak és a gong(!) rezgéseihez sokat adott Anita érzékenysége, figyelme. Nagy békében önmagamban jöttem el tőle.

Mivel tavaly épp egy nagyon nehéz párkapcsolati és munkahelyi élethelyzetben voltam, elhatároztam, hogy kipróbálom a csakraprogramokat (biztos ami biztos, gondoltam először csak egyet - majd aztán végül is sorra az összeset...). Igaz, hogy Anita mindig elmondja, hogy nem kell feltétlenül végigjárni a teljes a programot, mégis, én úgy érzem, így volt teljes és mindenkit arra biztatok, próbálja az elejétől a végéig végigcsinálni, ha van rá lehetősége. Nekem mind a 8 alkalom fantasztikus élmény volt, a programsorozat életem egy meghatározó eseménye volt. Mindig valami felbukkant, oldódott, kiteljesedett bennem és bár néha kelletlenül indultam este (mert azért dolgoznunk is kell magunkon, ami néha nem könnyű, főleg fáradtan munka után és a gyakorlatok egy részében igencsak ki kell lépnünk a komfortzónánkból), de mindig (!) végtelen örömmel, szeretettel és nyugalommal a lelkemben mentem utána haza. Személy szerint nekem a szív- és koronacsakra volt a legfelemelőbb. Olyan mélységbe vitt a lelkemben és a mások iránti szeretetben, amiről addig fogalmam sem volt, hogy létezik. (Akikkel azokon a programon részt vettem – bár sem azelőtt, sem azután nem találkoztunk -, azóta is kiemelt helyet foglalnak el szívemben.) És ezek a változások, amiket a csakratisztítások elindítottak, nem múltak el nyomtalanul a későbbi testi és lelki érzeteimben sem. (Nem alaptalanul lelki-testi harmónia a hely neve.) (Sőt, később egy felmerülő nehéz helyzet kapcsán elmentem az általam csodálatosnak tartott kineziológushoz, Verához, akinél időnként megfordulok, és ő, végigkövetve a csakráimat, azt mondta, hogy egyiknél sem érez semmilyen gátat, ami igen ritka, mert mindenkinél vannak blokkok a testében. Ezek szerint „láthatóan” is hatékonyak voltak ezek a tisztítások, oldások.

Még a csakraprogram alatt részt vettem egy újhold-meditációs (időben hosszabb, új célok megvalósítását is támogató) hangfürdőn is. Akkor már hosszú hónapok óta voltam részese egy elég kilátástalannak tűnő munkahely-keresési folyamatnak, és tudom, elég boszorkányosan hangzik, de másnap (!) felhívtak az általam vágyott munkahelyről, hogy felvettek.

És bár kialakult egyfajta békés megnyugvás, teljesség bennem és az életemben, függetlenül az élethelyzeteimtől, azért vissza-visszatérő vendég vagyok Anitánál vagy egy hangfürdőn, vagy egy csakranapon, vagy egy workshop-on, mert egyrészt hiányzik a stúdiója békéje, valamint Anita, a csoport (álljon az éppen bárkiből!) és a mantrameditációk ereje, másrészt sosem vagyunk „készek”, mindig van valamiben fejlődjünk. És erre nekem erre ez a hely nagyon jó. Ide úgy érzem, „hazajövök”.

Bán Zsófi


Részt vettem egy előző életes utazáson. Az a fura, hogy így utólag nem volt fura, tényleg ismerős volt minden. Elmúlt  a folyamatos köhögésem néhány hét múlva, észrevétlenül...

A párommal végigjártunk egy nyolcas csakraprogramot, majd visszamentünk „ismételni” jónéhányszor, mert annyi mindent mondott és annyi mindenre világított rá, amitől nehéz volt elszakadni. Lehet, ismétlésnek tűnik, de nem az, mert minden alkalommal mást ad.

A csakraprogramok koronája az utolsó alkalom, ami a programsorozat ívét folytatva hatalmas magasságokba emeli az energiaszintedet. Rossz utána leesni, ha nem sikerül fennmaradni. 

Végre egy hely, ahol nem néznek ufo-nak, ha elmondod, szerinted hogy működik a világ.

Horváth Adrienn


A múlt heti alkalmat kihagytam, majd egész hétvégén azt hallgattam a férjemtől, hogy a következőre mindenképp menjek, azt ki ne hagyjam, ott a helyem, stb. Mire megkérdeztem tőle, hogy miért is olyan fontos neki, hogy ott legyek. Erre ő: "Amióta erre az izére jársz, azóta megint olyan mosolygós és kedves vagy, mint a házasságunk elején". Szóval megyek jövő héten! :D "

Horváth Edit


Anitánál többször is jártam már. Voltam Nála csakraprogramon, hangfürdőn, egyénin, stb. Anitának van egy kérdése, melyet minden találkozás végén feltesz: Hogy vagy most? Mit érzel?

Eleinte alig mertem megszólalni, de idővel észrevettem, hogy mikor rám került a sor, csak úgy jöttek nagyon mélyről a szavak, az érzések. Gondolkodás nélkül, hagyták el a szavak a számat.  Hazafelé mindig azon gondolkodtam, mennyire jó volt kimondani az érzéseimet szabadon, bátran, őszintén. Sokszor én is meglepődtem saját magamon, hogy  mi mindent hoz ki belőlem egy-egy program.

Nagyon sokat kaptam, tanultam Anitától: önismeretet, elfogadást, türelmet, bátorságot, erőt, emberismeretet, figyelmet, életkedvet, fegyelmezettséget, játékosságot, kitartást, ÖLELÉST, hitelességet, szépséget, nőiességet, egyenességet, szeretetet, csendet ….

Én is szeretnék kérdezni valamit. Mondd Anita: Te, hogy vagy most? Mit érzel?

Eke Krisztina 


A párkapcsolati workhop különleges tapasztalat volt számunkra. A foglalkozás közvetlen előnye, hogy a régóta fennálló nyak- és hátproblémám megszűnt (alig akartam elhinni!) és a szintén régóta fennálló egyéni/párkapcsolati problémákat is sikerült tudatosítani. A terapeuta kedvességével, szakértelmével a foglalkozás simogatás volt a léleknek.

Szabó Laura


A hangfürdő az egyetlen hely, ahol TÉNYLEG 100%-ig el tudok lazulni. Nem félig, nem kicsit, és nem majdnem. Teljesen! (És nagyon szeretem azt a hangulatot és illatot, ami a stúdióban van.)

Kálmán Anna


A meditációnak valójában soha nem értettem meg a lényeget, hiszen mindenütt azt szajkózzák, hogy ürítsd ki az elmédet, és ne gondolj semmire stb, de ahogy te elmagyaráztad, úgy végre valahára megértettem! Köszönöm!

Roszik Mariann


A csakraprogramokon vettem részt Anitánál. Ha egy szóval kellene jellemeznem őt, akkor az ez lenne: HITELES. Mérhetetlen nagy tudását a témában érthetően adja át a résztvevőknek. Az irányított meditáció során pedig olyan mélységekig el tudott repíteni, amit soha nem gondoltam volna, hogy sikerül megélnem: sírtam, nevettem, szomorkodtam, örültem és ami talán a legfontosabb, hogy elengedtem. Olyan gyermekkori sérelmek törtek a felszínre, melyeket jó mélyen eltemettem magamban. Az igazat megvallva fájt újra átélni, de ahhoz, hogy tovább tudjak lépni, hogy fejlődni tudjak előbb a múlt eseményeit kell feldolgoznom, elengednem. Természetesen ez egy hosszabb folyamat, viszont ez a programsorozat volt az első és egyben legfontosabb lépés. A meditáció végén mindig mély megnyugvás lett rajtam úrrá és pont ez volt az, amiért úgy éreztem, hogy érdemes volt végigcsinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, mert ez a fajta belső utazás fenekestől fel fogja fordítani az életét. Én pl. sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és remélem hogy egyszer meg fogom lelni a belső békémet. Ezúton is köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek. :-)

Stefanidesz Róbert


Különösebb problémánk nincs a párkapcsolat terén, de Anita programjai mindig nagyon betalálnak, így eljöttünk erre is. Nagyon jó volt ilyen intenzív figyelemben lenni egymás iránt egész nap, és még nagyobb szeretetben és szerelemben távoztunk a workshop végén, mint ahogy érkeztünk.

Kovács Dóra


Egyszerűen imádom a hangfürdőt, és kész! Akármilyen idegállapotban érkezem, mindig teljes nyugalommal távozok.

Balogh Helga


Azt nagyon szeretem a csütörtöki alkalmakban, hogy sok féle módszert megismerhetek. Rengeteget tanultam a csakrárkól az utóbbi 5 hét alatt. És tudom, hogy nagyon sok van még hátra, de Anitától szívesen tanulok.

Domány Judit


Egy szerda esti internetezés során jött szembe Anita csakraprogramja és azt éreztem, hogy ez most segítségemre lehet az akkori kicsit nehézkes életszakaszomba. 
Az első alkalommal nem tudtam mire számíthatok. Sok-sok izgalmas gyakorlati feladatot és vezetet meditációt csináltunk amik nagyon érdekesek voltak saját személyiségem fejlődésében és ezzel kiváncsivá váltam a további alkalmakra is. Ahogy teltek a napok és a foglalkozások, egyre jobban éreztem magam és sok minden jött szembe, mi miért is történt így az életemben és milyen feladatokkal, helyzettekkel kell szembenéznem, megélnem és nem elnyomni magamban.
Ezek  után minden héten nagyon vártam már a csütörtök esti foglalkozásokat. Sok érdekes szeretetteljes emberrel ismerkedtem meg itt akik még energiájukkal plusszban segítettek a közös gyakorlások alkalmával. Mikor végigértünk a 8 hetes programon  sok pozitív változást éreztem amiért nagyon hálás vagyok Anitának, hogy segíteni tudott tanulni, erősödni és haladni az én kis belső utamon.

​Bertalan Brigi


Már sokszor hallottam - Anita is mondta -, hogy a csoportos gyakorlás erősebb, mint az egyéni, de sosem tudtam, hogy ez pontosan mit jelent. Majd az első csakraprogramon rájöttem. Az a jó, hogy tényleg nem kell a többiek előtt megnyílni, mert végig magamban dolgozom, de mégis ott a többi ember ereje és energiája, és valahogy erősítenek, még ha azt sem tudom, hogy kik azok. Furcsa ez, nehéz megmagyarázni. Mindig izgalommal jövök ide csütörtök esténként, de aztán amikor hazamegyek, akkor meg elképesztő megkönnyebbülés van bennem. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a csakraprogramokat.

Komáromi Andrea


Én még nem vagyok annyira profi ezekben a dolgokban, ezért is köszönöm Anitának azt a sok segítséget, megértést és támogatást. Nekem ezek a csütörtöki csakraprogramok életmentők!

Hámori Zsuzsa


Annyi minden megvilágosodott és összeállt, végre sikerült a múltamat egy kicsit helyre tenni és azt is jobban értem, hogy miért tartok itt most. Nagyon felszabadító volt mind a két utazás és erőt ad, hogy jobban látom, merre szeretnék haladni, jobban bízom a belső hangomban.

Német Ildikó


Életemnek éppen abban a szakaszában vagyok, amikor keresem az utamat, a helyemet, a kérdéseimre a válaszokat. Rengeteget segített ebben a kineziológia és egy kedves kineziológus ismerősöm, de úgy éreztem, hogy egy reinkarnációs utazással lenne teljes a kör. Mivel véletlenek nincsenek, úgy gondolom, a sors szándékosan sodorta utamba Anitát. A reinkarnációs utazás, amelyen ő vezetett végig, életem egyik legfelemelőbb és legkülönlegesebb élménye volt, még akkor is, ha közben hihetetlen mélységeket éltem meg lelkileg. Sok minden felszakadt bennem, ami beindított egy folyamatot és az utazás óta eltelt időben rádöbbentem összefüggésekre, a karmikus küldetésemre és sorban jönnek az AHA élmények. Anitával először találkoztam, de egészen biztos, hogy nem utoljára! Köszönöm neki, hogy segített megtalálni kérdéseimre a választ.

Varga Bea


Párkapcsolati meditációra mentünk a feleségemmel, mert jó ideje úgy érezzük nem teljes a kapcsolatunk. Két gyerek mellett szinte semmi időnk nincsen egymásra, és eléggé eltávolodtunk. Egy hónappal előtte voltunk egy 2 alkalmas tantra foglalkozáson egy másik helyen, de annak mindössze annyi eredménye lett, hogy még jobban tudatosította bennünk hogy nem jó a kapcsolatunk.

Anitához véletlenül kerültünk (persze tudjuk hogy véletlenek nincsenek). A páromnak semmi kedve nem volt eljönni, de a kedvemért eljött velem. Anita egy különleges és ritka jelenség, sivatagi oázishoz vagy a Naphoz tudnám hasonlítani, sugárzik belőle a fény és a szeretet, ami életet ad és gyógyít. Egy nagyon pozitív, mosolygós és intelligens hölgy.

A meditáció előtt Anita tartott előtte egy bevezetőt a spiritualitásba, melynél minden kijelentésének örültem, mert már régen tanult dolgokat erősített meg vele bennem, minden szavát igaznak éreztem, és örültem hogy valaki ilyen jól érthetően össze tudja foglalni a lényeget erről a láthatatlan világról, és ezáltal szimpátiát és bizalmat váltson ki az amúgy elég szkeptikus Feleségemből. Rávilágított pár fontos alap igazságra, ami érthetőbbé tette a párok közötti kapcsolatok működését, majd egy kellemes meditációval dolgoztunk múlttal kapcsolatos dolgokon. Ezt követően egy nagyon érdekes és számomra érthetetlen páros gyakorlat következett, amelyen váratlanul mindketten sírni kezdtünk akaratunk ellenére, ami azért is volt egy érdekes esemény számomra, mert a 13 évnyi házasságunk alatt egyszer sem sírtam a párom előtt. Valami átszakadt, megindult, illetve oldódni kezdett, ami által újra elindultunk egymás felé, és ez a kapcsolatunknak adott egy lökést, és egy újabb reményt, hogy van értelme küzdeni a boldog párkapcsolatért. Persze még sok munka vár ránk, de a szerelemért szívesen küzd az ember.

Somogyvári Balázs


Reinkarnációs utazáson vettem részt Anitánál. Évek óta foglalkoztatott a gondolat, hogy el kéne mennem egy ilyen alkalomra, de mindig toltam az időpontot valamiért, most viszont eljött a pillanat. Anita már a honlapja alapján nagyon szimpatikus volt, amit tovább erősített a telefonos időpont egyeztetés, illetve maga a foglalkozás.

Az utazás maga életem egyik legmaradandóbb élménye volt, eddig is hittem a spirituális dolgokban, és ezután még inkább fogok. Ami különösen meglepett, hogy nehezen mutatom ki az érzéseimet a mindennapi életben, de az utazás során elfogott a sírás, amit már tudok, hogy az egyik természetes velejárója a folyamatnak és hozzá tartozik az oldáshoz.

Biztos vagyok benne, hogy fogok még Anitához menni, és jó szívvel tudom ajánlani másnak is, mert mind emberileg, mind spirituálisan pozitív volt az egész.

Simon Anita

 

Beszámoló reinkarnációs utazásról:
Nehéz erről az élményről írni, mert nagyon mély érzéseket keltett bennem, olyanokat, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Előtte nagyon féltem, hogy lelkileg megvisel, de az egész olyan megnyugtató és magától értetődő volt. Természetes volt, hogy egy másik emberként látom magam újra, hogy megjelennek mai életemben ismert emberek más szerepkörben, hogy érzem azokat az érzéseket, amiket akkori életemben. Ami érdekes, hogy abba az életembe utaztam, olyan képeket láttam, amik választ adtak arra a kérdésre, ami  leginkább foglalkoztatott. Az utazás megnyugtatott, azzal kapcsolatban, hogy nem kell a jövőtől félni, mert azt a bizonyos utat végig kell járni és van olyan, hogy a "nem" nem opció, az öntagadás nem járható út, mert azt az akadályt, amit a fejlődésünk érdekében kijelöltek, azt bizony le kell győzni.

Bozóky Julianna


A legfontosabb, amit Anitáról elmondhatok az az, hogy hiteles. Közel 15 éve ismerem, figyelem az utat amit jár, megtervezetten, érzékenyen, odafigyelve, lépésről-lépésre, saját magát és a világot figyelve. Ő nem csak mondja (mint oly sok ilyen területen munkálkodó önjelölt megmondó), ő valóban éli, és gyakorolja mindazt, amit mond. Nyugodt szívvel ajánlom!

Liliom EmeseAnitával a Belső Utazás tanfolyamon ismerkedtem meg Pozsonyban. Már első látásra érzékelhető volt az a tiszta és őszinte belső lélek amit sugárzott az emberek felé, válogatás nélkül. Kiderült, hogy a belső harmónia mögött sok tudás rejtőzik.

Mivel megtudtam, hogy Anita foglalkozik mások segítésével ezért elhatároztam, hogy megkeresem legyen a segítségemre. Már a csoportos foglalkozáson új élményekkel lettem gazdagabb, a személyes konzultáció pedig igazán sokat adott számomra. Anita közvetlen, nagyon kedves és a munkájára igényes volt. Felszabadultan és jó hangulatban zajlott a kezelés. Mindenki számára csak ajánlani tudom, már csak a mosolya felér egy energiabombával!

Kupeczik István