HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
IRODAI MEDITÁCIÓ

Lelki harmónia

MEDITÁCIÓ 

A munkáltatók régóta tudják, hogy a legjobb eredményeket akkor tudják elérni, ha a dolgozóik egészségesek, kiegyensúlyozottak és elégedettek. Ezért sok munkahelyen támogatnak különböző sportlehetőségeket és kulturális programokat. A következő lépés a meditáció. Manapság a meditáció már hétköznapi gyakorlat számos olyan világcégnél, mint például az Apple, Google, Nike, AOL Time Warner, Yahoo, vagy a Procter & Gamble.

​​„Ha egy cégvezető azt mondja, hogy a dolgozókat ösztönözni kell a testmozgásra, senki nem néz rá furcsán. Ugyanez történik most a meditációval. Manapság a meditáció egyre kevésbé tűnik misztikusnak, hiszen már tudományos bizonyítékaink is vannak hatásairól. És úgy tekintünk majd rá, mint az elme tornájára." 

- Chade-Meng Tan, Google


​​A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az órák alatt számos technikát ismerhetünk meg, de mindegyik technika ugyanarról szól. És ez pedig az elmében folyton cikázó gondolatok lecsitítása. 

Hogy milyen hatásai vannak a meditációnak, és miért is érdemes meditálni az az alábbi rövid filmen megtekinthető.

30 PERCES ALKALOM

  • rövid beveze
  • 15-​20 perces meditáció

  • rövid lezárás, kérdések


45 PERCES ALKALOM

  • rövid bevezető 
  • légzőgyakorlatok, egyéb energetikai gyakorlatok (hatások pl: energetizálás, nyugtatás, idegrendszer erősítése, agyi funkciók javítása, feszültségoldás, jobb és bal agyfélteke harmonizálása, koncentráció javítása, stb.)
  • 15-20 perces meditáció 
  • rövid lezárás, kérdések

HANGFÜRDŐ 

Varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, nyugodt állapotba. A rezgések támogatják a test saját öngyógyító folyamatait, valamint az elme megnyugvását, eképpen igen jótékony hatása van a fókuszáltságra és tisztánlátásra ezzel segítve a döntéshozást, helyzetfelismerést, problémamegoldást. Nagyban támogatja a folyton cikázó gondolatok lecsitítását, a nyugalmi állapot helyreállítását és megőrzését, csakúgy, mint a lényünkben felgyülemlett feszültség és stressz kioldását.

Semmi más dolgod nincs, mint hogy kényelmes fekvő, vagy ülő helyzetben elhelyezkedve engedd, hogy a hangok varázslatos rezgései hassanak rád, és megtapasztald, ahogy azok nyugtatnak, lazítanak, feltöltenek, regenerálnak.​​

Hangfürdő esetén is a 30 vagy 45 perces időtartam javasolt, és természetesen igény esetén és megbeszélés szerint lehet kombinálni egyes meditációs technikákkal illetve légzőgyakorlatokkal.

"A hangok varázsa (és azok után megszülető csend) végtelen nyugalommal töltött el. A csodálatos hangeszközök rezgéseihez sokat adott Anita érzékenysége, figyelme. Nagy békében önmagamban jöttem el tőle."

"A hangfürdő az egyetlen hely, ahol tényleg 100%-ig el tudok lazulni. Nem félig, nem kicsit, és nem majdnem. Teljesen!"

"A meditációnak valójában soha nem értettem meg a lényeget, hiszen mindenütt azt szajkózzák, hogy ürítsd ki az elmédet, és ne gondolj semmire stb, de ahogy te elmagyaráztad, úgy végre valahára megértettem! Köszönöm!"


RÉSZTVEVŐK SZÁMÁTÓL FÜGGETLEN FIX ÁR

​30 perc: 24.200 Ft

45 perc: 28.000 Ft

Ezek az összegek tartalmazzák a kiszállás költségeit is az I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., XII., XIII., XIV., XV. kerületben, valamint Budakalász, Pomáz, Szentendre, Dunakeszi területén. Egyéb területek kapcsán egyéni egyeztetés alapján tudunk megegyezni.

Ilyen csoportos alkalmak - max 15 fővel - egyéni megbeszélés szerinti időpontban a saját helyemen (III. Monostori út 8.):

30 perc - 17.000 Ft

45 perc - 19.700 Ft

Egyéni igényekhez egyeztetés alapján tudok alkalmazkodni legyen szó időpontról, időtartamről, helyszínről, létszámról vagy bármilyen más szempontról.