HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
IRODAI MEDITÁCIÓ

Lelki harmónia

A munkáltatók régóta tudják, hogy a legjobb eredményeket akkor tudják elérni, ha a dolgozóik egészségesek, kiegyensúlyozottak és elégedettek. Ezért sok munkahelyen támogatnak különböző sportlehetőségeket és kulturális programokat. A következő lépés a meditáció. Manapság a meditáció már hétköznapi gyakorlat számos olyan világcégnél, mint például az Apple, Google, Nike, AOL Time Warner, Yahoo, vagy a Procter & Gamble.

​​„Ha egy cégvezető azt mondja, hogy a dolgozókat ösztönözni kell a testmozgásra, senki nem néz rá furcsán. Ugyanez történik most a meditációval. Manapság a meditáció egyre kevésbé tűnik misztikusnak, hiszen már tudományos bizonyítékaink is vannak hatásairól. És úgy tekintünk majd rá, mint az elme tornájára." 

- Chade-Meng Tan, Google


​​A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az órák alatt számos technikát ismerhetünk meg, de mindegyik technika ugyanarról szól. És ez pedig az elmében folyton cikázó gondolatok lecsitítása. 

Hogy milyen hatásai vannak a meditációnak, és miért is érdemes meditálni az az alábbi rövid filmen megtekinthető.


ÓRATÍPUSOK


30 PERCES ALKALOM

  • rövid bevezető

  • 15-​20 perces meditáció

  • rövid lezárás, kérdések


45 PERCES ALKALOM

  • rövid bevezető 
  • légzőgyakorlatok, egyéb energetikai gyakorlatok (hatások pl: energetizálás, nyugtatás, idegrendszer erősítése, agyi funkciók javítása, feszültségoldás, jobb és bal agyfélteke harmonizálása, koncentráció javaítása, stb.)
  • 15-20 perces meditáció 
  • rövid lezárás, kérdések

ÁR

​RÉSZTVEVŐK SZÁMÁTÓL FÜGGŐ ÁR

ár/fő/alkalom

Résztvevők száma 30 perc 45 perc
1-9 900 Ft 1.200 Ft
10-19 800 Ft 1.100 Ft
20-29 700 Ft 1.000 Ft
30+ 600 Ft 900 Ft

VAGY


RÉSZTVEVŐK SZÁMÁTÓL FÜGGETLEN FIX ÁR

ár/alkalom

30 perc 45 perc
15.000 Ft 20.000 Ft


Egyéni igényekhez egyeztetés alapján tudok alkalmazkodni legyen szó időpontról, időtartamről, helyszínről, létszámról vagy bármilyen más szempontról.