HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

SZAKRÁLIS TESTSZENTELÉS 

A test a lélek temploma. Megannyiszor hallottuk ezt, de valamiért talán mégsem sikerül minden pillanatban, minden körülmények között, minden élethelyzetben ezt teljesen átélni és megtapasztalni.

Ami inkább jellemző az az, hogy eszközként használjuk a testet. Elvisz minket A-ból B-be, elvégzi a munkát, vezeti az autót, cselekszik, működik, jön-megy, de valójában nincs vele meg az a mély  tiszteletteljes és szeretetteljes kapcsolat, amely a test-lélek-szellem hármasának harmonikus együttműködéséhez elengedhetetlen. Sokszok kizsigereljük, hosszú munkaórákat dolgoztatjuk, nem adjuk meg neki a kellő pihenést, vagy épp az őt éltető mozgásformát és táplálékot.

Ezért egy különleges utazásra hívlak a test szentségességének visszagyógyítása terében. A folyamat gyakorlatilag a test megajándékozása. És természetesen, ahogy a testet ajándékozod, az belerezeg a lélek terébe, és az pedig kihat a szellemi lényedre, hiszen a test-lélek-szellem hármasa egy elválaszthatatlan egységet képez. Ahogy gyógyul az egyik, úgy gyógyul a másik kettő. 

A testszentelés során különböző ajándékok érkeznek majd hozzád, amelyek - a testre fókuszálva, de ugye teljes lényedre hatva - finoman, gyengéden oldják a testben elraktározódott blokkokat. Ezáltal gyógyulnak a magzatkorban belépült minták, a gyermekkorban kapott negatív hatások, és mélyebb régeteket is érintve az inkarnációs és generációból hozott akadályozó mechanizmusok. 

Ezek sokszor nem is feltétlenül tudatosodnak a folyamat során, "csupán" végtelen megkönnyebülés, felszabadulás, könnyedség, ok nélküli öröm és béke állapota tapasztalható.

Ahogy megérkezünk egy teljes lényünket elfogadó, átölelő, elringató tapasztalásba, erősödik az önbizalom, az önszeretet, az önelfogadás, a magunk felé érzett türelem, és megengedés. Ezáltal a mindennapi élet eseményeivel kapcsolatban is változhat a megélésünk, nagyobb harmóniát és együttműködést tapasztalva az élettel.

A folyamat során használjuk a víz megtisztító erejét, ezáltal is megengedve a megtisztulást, valamint erősítve az élettel való áramlás képességét, a rugalmasságot, a megengedni tudást, és a találékonyságot. A víz segíti visszaépíteni az élet vizével és magával az élettel való áramolni tudást.

Továbbá érkeznek még megtartó finom érintések, amelyek gyengéden, szelíden átsimítva a testet, megengedik a testnek a teljes ellazulást, megpihenést, és a mélyen elraktározott blokkok feloldását.

A kristályok különleges gyógyító és harmonizáló jellege szintén továbbemeli a testszentelés megtapasztalását, amelyek a test köré illetve a testre elhelyzve finoman és gyengéden emlékeztetnek az őseredeti egységállapotra, a "minden rendben" a "harmóniában vagyok magammal és az élettel" állapotokra.

A hangtálak finom hangrezgései pedig mindazt a gyógyulást, oldódást, megpihenést, ellazulást belerezgetik a finomabb rétegekbe is.


Jótékony hatások az alábbiak terén

 • öngyógyító folyamatok
 • önértékelés
 • önbizalom
 • testkép, énkép
 • belső-külső harmónia
 • önelfogadás
 • önszeretet, öntáplálás
 • a tiszta szeretet befogadása és kifejezése
 • öröm átélésének képessége
 • megfelelési vágy
 • bezárkózás, magány
 • szomorúság, bánat
 • haragtartás, neheztelés
 • a testben elraktározott blokkok

A folyamat különleges, rendkívül finom, és gyengéd, teljes lényedet átsimító, átjáró és gyógyító. És mindez örömteli és könnyed módon történik, túllépve azon a mintán, hogy a változáshoz, gyógyuláshoz szenvedésen keresztül vezet az út.

Részvételi díj: 50.000 Ft. A folyamat kb. 3 órát vesz igénybe. Hétköznapi és szombati időpont is foglalható.