HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia


ACCESS TESTKEZELÉSEK


Egy-egy adott életterületn fókuszáltan tudjuk feloldani a fix nézőpontokat, berögződéseket. A blokkok sokszor a tudatos énünk számára nem érzékelhető módon korlátozzák az életünket. A kezelés során ezeket a blokkokat tudjuk feloldani, energiát felszabadítani, hitrendszereket átírni. A kezelés során nincs külső energiaádadás, hanem a kezelés hatására a test valójában emlékezni kezd a harmonikus működésre, és mivel a test és a tudattalan szoros kapcsolatban állnak, így a kezelés hatására teljes lényünkben beáll a vágyott változás.

Ne ijesszenek meg a furcsa elnevezések, az Accessnek van egy sajátos nyelvezete. Minden kezelés lényege alább röviden megtalálható.

"A generatív fizikai megtestesülés, mint a meghatározatlan élet beindítása, aktualizálása és felfokozása"

Ez a furcsa és hosszú elnevezés valójában a testünkkel való kapcsolatról szól. A testünkkel kapcsolatos ítélkezések, elvárások, minősítések, akár bántások tudnak oldódni. A "valaminek valamilyennek kellene lennie, de nem olyan", és ebből aztán az elme következtetéseket von le, amely a diszharmonikus spirált tud létrehozni. A test harmonikus, egészséges működése vissza tud állni, ezáltal az öngyógyító képesség is, ami egy egészséges szervezet alapminősége.

"Az emberi arculat feloldása"

Emberi kapcsolataink oldása. Minden kapcsolat. Kapcsolatban vagyunk a családunkkal, munkatársainkkal, barátainkkal, ellenségeinkkel, a délutáni csúcsforgalomban résztvevőkkel, a postással, a szupermarketben a pénztárossal, stb. stb. stb. És nem csupán emberekkel, hanem minden mással is, az otthonunkkal, a tárgyakkal, az autónkkal, a vállalkozásunkkal/munkahelyünkkel, a háziállatunkkal, a vágyainkkal, félelmeinkkel, stb. stb. stb. Mindezen kapcsolatok és kapcsolódások terében lévő blokkok, nehézségek, elakadások, problémák oldásában ad igen nagy kezelést ez a folyamat.

"Csepegtesd be a jövő lehetőségeit, amiket nem lehet visszautasítani"

Ez a folyamat a teremtőenergiákra, a célok kitűzésére, és azok megvalósíására fókuszál. Minden olyan elakadás, ami a megteremteni vágyott dolgok terében jelentkezik, tud oldódni. Hiszen oly sokszor tapasztaljuk, hogy szeretnénk valamit elérni, megvalósítani, de mégsem sikerül, vagy nem úgy, ahogy azt elterveztük. Ezeket a tudat alatt akadályozó, blokkoló tényezőket oldja fel finoman ez a folyamat, hogy aztán a felszabadult energiákat fókuszáltan és célirányosan tudjuk a vágyott teremtésekre irányítani.

"Jelenet vége, balra el" 

Az elengedési folyamatokban tud nagy segíséget nyújtani. Legyen szó egy kapcsolat végéről, új munkahelyről, új iskoláról, költözésről, a régi energiák elengedése sokszor akadályozott lehet. Sokszor nehézséget tapasztalunk, és inkább ragaszkodnánk, vagy akár vissza is vágyjuk a régi állapotot.

"Háromszoros sorozatrendszerek" 

Ez a kezelés traumatikus élmények oldásában segít. Olyan sokkoló, mélyen megrázó élmények, amelyek akár hosszú évekig, akár évtizdedekig, akár életekig nyomot hagynak a lényünkben. Ezek lehetnek érzelmi traumák, fájdalmak, vagy fzikiai traumák, sérülések. Tipikus eset, amikor ez a kezelés igen ajánlott az, amikor valaki ugyanazt a történetet emlegeti minden családi ünnepen, újra és újra elmeséli a karácsonyi vacsoránál, hogy mi történt, hogy történt. Gyakorlatilag mintha még benne élne abban a helyzetben. De nem is feltétlenül kell elmondani ezeket, akkor is igen hatékony ez a kezelési mód, ha belül őröl fel minket egy gondolat, és újra és újra visszatérve nem hagy nyugodni bennünket.


Időtartam: 60 perc

Ár: 12.000 Ft