HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia


ACCESS TESTKEZELÉSEK


Egy-egy adott életterületen fókuszáltan tudjuk feloldani a korlátozó nézőpontokat, berögződéseket. Ugyanis a mindenségben minden lehetséges - ettől mindenség ;) -, és a fix nézőpontok ezt a "bármi lehetséges" minőséget blokkolják. Ezekkel a blokkokkal sokszor a tudatos énünk szintjén nem is vagyunk tisztában, csupán azt érzékeljük, hogy elakadások, nehézségek, érzelmi, mentális, fizikai problémák jelentkeznek az életünkben. A kezelés során ezeket a blokkokat tudjuk feloldani, energiát felszabadítani, hitrendszereket átírni. A kezelés során nincs külső energiaátadás, hanem a kezelés hatására a test valójában emlékezni kezd a harmonikus működésre, és mivel a testen keresztül közvetlen tudunk a tudatalattihoz kapcsolódni, a testkezelés segítségével a tudatosan nem ismert blokkok is oldódnak, és teljes lényünkben beáll a vágyott változás.

Ne ijesszenek meg a furcsa elnevezések, az Accessnek van egy sajátos nyelvezete. Minden kezelés lényege alább röviden megtalálható.

Kapcsolatok harmonizálása

(Az emberi arculat feloldása®)

Emberi kapcsolataink oldása. Minden kapcsolat. Kapcsolatban vagyunk a családunkkal, munkatársainkkal, barátainkkal, ellenségeinkkel, a délutáni csúcsforgalomban résztvevőkkel, a postással, a szupermarketben a pénztárossal, stb. stb. stb. És nem csupán emberekkel, hanem minden mással is, az otthonunkkal, a tárgyakkal, az autónkkal, a vállalkozásunkkal/munkahelyünkkel, a háziállatunkkal, a vágyainkkal, félelmeinkkel, stb. stb. stb. Mindezen kapcsolatok és kapcsolódások terében lévő blokkok, nehézségek, elakadások, problémák oldásában ad igen nagy segítséget ez a kezelés.

Függőségek oldása

(A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia és őrültség által működtetett háromoszoros sorozatrendszerek®)

Ez a kezelés értelemszerűen a különféle szenvedélybetegségek gyógyításában is igen nagy segítségünkre lehet, de nem csupán az alkohol, drogok, cigaretta tud függőséget okozni. Gyakorlatilag bármivel képesek vagyunk ezt a függőségi viszonyt kialakítani. Lehet ez a reggeli kávé, tea, vagy épp a csokoládés, cukor, a panaszkodás, tv nézés, telefonnyomkodás, munka, vásárlás, külső visszajelzés igénye és még sorolhatnánk. 

Látáshelyreállítás

(Látás helyreállítása®) 

Ez a kezelés egyrészt a fizikai látás javítását, helyreállítását szolgálja, másrészt pedig az életben való tisztánlátás képességét segíti fejleszteni. Fizikai elváltozásokkal kapcsolatban legyen szó akár megbetegedésről, akár sérülés következményében történő látásromlásról, a kezelés igen hatékonyan támogatja a test öngyógyító folyamatait. Legyen szó akár árpáról, zöld- vagy épp szürkehályogról, kancsalságról, homályos látásról, folyamatos szemromlásról, szemfáradságról, szemszárazságról, a kezelés hatására a tünetek enyhülnek és a szem egészséges működése szépen fokozatosan helyre áll. Átvitt értelemben pedig könnyebben tudjuk átlátni az életünk történéseit, döntéshelyzeteket, választási lehetőségeket, rövid- illetve hosszútávú célokat, valamint saját magunkat is láthatóbbá tudjuk tenni, pl. álláskeresés, vagy párkeresés terén.

Fogyás

(Zsírsejtek eltörlése®) 

A fizikai testünk visszatükrözi és megnyilvánítja azokat a tudati hitrendszereket, elképzeléseket, gondolati sémákat, amelyeket akár tudatosan, akár tudattalanul magunkénak vélünk. Tipikus eset a "Ha ezt megeszem, hízni fogok." "Lassú az anyagcserém." "A mi családunkban mindenki molett." és a többi... Ezek a berögződése korlátozzák, hogy az az egyedi, különleges, soha meg nem ismételhető lény légy, aki valójában vagy. Sok esetben fel nem dolgozott érzelmeket zárunk be a zsírsejtekbe, így a mögöttes érzelmi blokkok oldásában is segít a kezelés. 

Másoktól átvett dolgok törlése

(Mimikri®)

Az utánzás az emberi lét egyik alapja. Gyermekként így tanulunk, így szocializálódunk, gyakorlatilag az életbenmaradásunkhoz, a túlélésünkhöz szükséges működés. Viszont, ha továbbra is a másoktól átvett mintákat működtetjük, akkor az életünk meg is reked ezen a túlélési szinten. Ahhoz, hogy tényelegesen ki tudjuk bontakoztatni azt a különleges, egyedi, megismételhetetlen lényt, akik valójában vagyunk, az átvett mintáknak búcsút kell mondanunk. Az élet bármely területén találhatunk ilyen mintákat, legyen szó akár a testalkatunkról, a párkapcsolati megéléseinkről, a pénzzel való kapcsolatunkról, bármilyen viselkedési formáról, félelmekről stb. stb. stb. És a helyzet az, hogy ezeknek az igen nagy részére még csak tudatosan rá sem látunk, hanem mélyen a tudatalatti rétegekben dolgoznak, viszont hatásukat az életünk különböző területein kifejtik. És mivel a testen keresztül közvetlen tudunk a tudatalattihoz kapcsolódni, a testkezelés segítségével a tudatosan nem ismert blokkok is oldódnak.

Testműködés, szervrendszerek helyreállítása

(MTVSS®)

A fizikai testünk megannyi blokkot, stresszt elraktároz, bezár a sejtekbe, a szövetekbe, szervekbe, szervrendszerekbe. Ez a kezelés az egyik legátfogóbb fizikai helyreállítást teszi lehetővé, hiszen hatása kiterjed többek között az immunrendszerre, hormonrendszerre, csontrendszerre, izmokra, ínakra, ízületekre, a nyirokrendszerre, a szív- és érrendszerre, idegrendszerre, a teljes test átfogó működésére.

Sejtek lebontása (mióma, daganat, ciszta, kinövés, stb.)

(DMM MDM®)

A fizikai test szintjén megjelenő sejtszaporulatok mindig valamilyen diszharmoniát, kibillenést, elváltozást mutatnak. Legyen szó bármilyen daganatról, miómáról, cisztáról, csont- vagy egyéb kinövésekről, sarkantyúról, ezzel a kezeléssel célzottan tudjuk a harmonikus állapotot helyreállítani azáltal, hogy a kezelés fő fókusza az elváltozást létrehozó minta, berögződés, hibás működés, téves elképzelés, ártó mechanizmus feloldása, amelynek mintegy mellékhatásaként a fizikia test szintjén megjelenő sejtszaporulat is felszívódik.

Sejtek újraépítése (sorvadások, hiányok stb.)

(DMM MDM®) 

Amikor valamilyen hiány, sorvadás lép fel a szervezetben, az valamilyen mélyebb szinten lévő káros minta, berözgődés, akár gondolkodásbeli, akár érzelmi elakadás eredménye. A kezelés ezt az ártó mintát, a káros mechanizmust oldja fel, amelynek mintegy mellékhatásaként jön létre a sejtek újraépítése és ezzel a harmonikus fizikai állapot.

Agyi funkciók javítása

(90%-os agykapacitás®)

Számos kutatás beszámolt arról, hogy az ember az agyi kapacitása teljességének csupán egy igen elenyésző részét használja ki. Különböző kutatások különböző értékekről beszélnek, 3, 5, 10%-ról, de akármelyiket is vesszük figyelembe, mind rendkívül alacsony ahhoz képest, amire egyébként az emberi agy valójában képes lenne. A kezelés ezt az alacsony százalékot elkezdi fokozatosan megemelni, ezzel javítva a memóriát, a felfogási képességeket, a tanulási képességeket, helyzetfelismerést, döntéshozást, összefüggések meglátását, fizikai érzékszerveken túli érzékelés, és még megannyi érzékelést és képességet.

Teremtő energia

(Csepegtesd be a jövő lehetőségeit, amiket nem lehet visszautasítani®)

Ez a folyamat a teremtő energiákra, a célok kitűzésére, és azok megvalósíására fókuszál. Minden olyan elakadás, ami a megteremteni vágyott dolgok terében jelentkezik, tud oldódni. Hiszen oly sokszor tapasztaljuk, hogy szeretnénk valamit elérni, megvalósítani, de mégsem sikerül, vagy nem úgy, ahogy azt elterveztük. Ezeket a tudat alatt akadályozó, blokkoló tényezőket oldja fel finoman ez a folyamat, hogy aztán a felszabadult energiákat fókuszáltan és célirányosan tudjuk a vágyott teremtésekre irányítani.

Pszichoszomatikus megbetegedések oldása

(Pszichoszomatikus bebörtönzések®) 

Megbetegedéseink, elváltozásaink, tüneteink igen sok esetben hibás meggyőződéseink, torz elképzeléseink, ártó elgondolásaink eredményeképp alakulnak ki. (Sokszor hibásan ezekre lelki eredetű betegségekként szoktak hivatkozni, de valójában nem a lélek az, ami megbetegíti a testet, hanem az elme, annak hibás, téves működésével.) Lehet ez gyermekkorból fakadó meggyőződés, akár önvédelmi reakcióból származó működés vagy épp rossz berögződés következménye. De a fizikai test mindenképpen megmutatja azokat az elmebeli diszharmonikus működéseket, amelyeken érdemes változtatnunk, hiszen így tudj majd a fizikai harmónia és egészség is helyreállni. Gyakorlatilag bármilyen fizikai elváltozást helyre tud állítani a kezelés, legyen szó akár emésztési problémáról, baleseti sérülésről, daganatos megbetegedésről, fertőzésről, gyulladásról, stb.

Allergia oldása

(Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóságreakcióinak allergiás megszilárdításának®)

Ez a kezelés az allergiás megbetegedések oldásában segít. Legyen szó akár frissen kialakult, akár több éve vagy évtizede fennálló allergiás reakcióról, a tüneti kezelésen túl, a tényleges kiváltó oknak a feloldásával lehet valódi, tartós és teljes gyógyulást elérni. Legyen szó akár ételallergiáról, fényérzékenységről vagy napallergiáról, szénanátháról, fém- vagy szomgallergiáról, ekcémáról, csípésekre vagy házi porra adott allergiás reakcióról, stb., a kezelés gyengéden fel tudja oldani a teljes rendellenességet és a tüneteket.

Oltáskivezetés

(A kontrollálásodra, mesterséges intelligenciával fertőzésedre és az észlelési valóságod módosítására, amivel elkerülhetnéd fogalmi valóságot, ami megváltoztatná a valóságot, létrehozott RNS változtatások elpusztítása és eltörlése®)

Bármilyen oltásról is legyen szó, vannak olyan káros mellékhatások, amelyek nem szolgálják a fizikai, lelki, szellemi egészséget. Ezeknek a semlegesítésére igen fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk. Ebben segít ez a kezelésforma.

Önszabotázs, erővesztettség oldása

​(Kompenzációs elcsúszás®)

Számos helyzetben érezhetjük, hogy jobban is teljesíthettünk volna, többet is elérhettünk volna. Ilyenkor tudatos vagy tudattalan mechanizmusok megakadályozzák vagy blokkolják a teljes teremtés megszületését. Sokszor azt is érezhetjük, hogy a 100%-os potenciálunknak csupán egy töredékét használjuk ki. Ezzel mintegy alulteremtjük a lelkünk által megvágyott teremtéseinket. Az önszabotázs, az erővesztettség energiájának feloldása elengedhetetlen ahhoz, hogy ténylegesen teljesíteni tudjuk a lelkünk által vállalt küldetésünket.

Traumaoldás

(Zéró összegű trauma®)

Fizikai vagy érzelmi sérülések, balesetek utáni fájdalmak enyhítését, valamint a teljes regenerálódást támogatja. Segít kivezetni a testből a sokkot és a traumát. Lehet szó akár érzelmi megrázkódtatásról, vagy éppen törött csontról, elszakadt szalagról, ütődésről, duzzanatról, vagy épp éles fénnyel szembe világításról. Mozgáskorlátozottság és csökkent testi funkciók esetén is nagyban támogatja a test öngyógyító és regeneráló képességét.

Testtel való kapcsolat

(A generatív fizikai megtestesülés, mint a meghatározatlan élet beindítása, aktualizálása és felfokozása®)

Ez a kezelés a testünkkel való kapcsolatról szól. A testünkkel kapcsolatos ítélkezések, elvárások, minősítések, akár bántások tudnak oldódni. A "valaminek valamilyennek kellene lennie, de nem olyan", és ebből aztán az elme következtetéseket von le, amely a diszharmonikus spirált tud létrehozni. A test harmonikus, egészséges működése vissza tud állni, ezáltal az öngyógyító képesség is, ami egy egészséges szervezet alapminősége.

Az arc és a test fiatalítása
(Access Facelift®)

Nézőpontjaink, hitrendszereink, elgondolásaink, csakúgy, mint a megélt fizikai és érzelmi traumák, megrázkódtatások elraktározódnak a testben, a kötőszövetekben és a bőr külső felszínén is. Ezek oldásával mintegy kellemes mellékhatásként tapasztalhatjuk, ahogy fiatalodik a test, feszesedik a bőr, tisztábbá és ragyogóbbá válik a tekintet és az egész emberi lény teljes megjelenése harmonikusabbá válik. Sokkal, sokkal több ez, mint egy szépészeti kezelés! Az csupán a hab a tortán!


Időtartam: 60 perc


1 alkalom 3 alkalom (2 hónap) 5 alkalom (4 hónap) 10 alkalom (10 hónap)
17.000 Ft 51.000 Ft helyett 48.500 Ft 85.000 Ft helyett 75.500 Ft 170.000 Ft helyett 143.000 Ft
(16.166 Ft/alkalom) (15.100 Ft/alkalom) (14.300 Ft/alkalom)

Novemberben minden kezelés 12.500 Ft