HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia


ACCESS TESTKEZELÉSEK


Novemberben minden testkezelés 17.000 Ft helyett 12.500 Ft

Egy-egy adott életterületen fókuszáltan tudjuk feloldani a fix nézőpontokat, berögződéseket. Ugyanis a fix nézőpontok blokkokat hoznak létre a lényünkben, és ezek a blokkok sokszor a tudatos énünk számára nem érzékelhető módon korlátozzák az életünket. A kezelés során ezeket a blokkokat tudjuk feloldani, energiát felszabadítani, hitrendszereket átírni. A kezelés során nincs külső energiaátadás, hanem a kezelés hatására a test valójában emlékezni kezd a harmonikus működésre, és mivel a test és a tudattalan szoros kapcsolatban állnak, így a kezelés hatására teljes lényünkben beállhat a vágyott változás.

Ne ijesszenek meg a furcsa elnevezések, az Accessnek van egy sajátos nyelvezete. Minden kezelés lényege alább röviden megtalálható.

Kapcsolatok oldása

(Az emberi arculat feloldása®)

Emberi kapcsolataink oldása. Minden kapcsolat. Kapcsolatban vagyunk a családunkkal, munkatársainkkal, barátainkkal, ellenségeinkkel, a délutáni csúcsforgalomban résztvevőkkel, a postással, a szupermarketben a pénztárossal, stb. stb. stb. És nem csupán emberekkel, hanem minden mással is, az otthonunkkal, a tárgyakkal, az autónkkal, a vállalkozásunkkal/munkahelyünkkel, a háziállatunkkal, a vágyainkkal, félelmeinkkel, stb. stb. stb. Mindezen kapcsolatok és kapcsolódások terében lévő blokkok, nehézségek, elakadások, problémák oldásában ad igen nagy segítséget ez a kezelés.

Függőségek oldása

(A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia és őrültség által működtetett háromoszoros sorozatrendszerek®)

Ez a kezelés értelemszerűen a különféle szenvedélybetegségek gyógyításában is igen nagy segítségünkre lehet, de nem csupán az alkohol, drogok, cigaretta tud függőséget okozni. Gyakorlatilag bármivel képesek vagyunk ezt a függőségi viszonyt kialakítani. Lehet ez a reggeli kávé, tea, vagy épp a csokoládés, cukor, a panaszkodás, tv nézés, telefonnyomkodás, munka, vásárlás, külső visszajelzés igénye és még sorolhatnánk. 

Teremtő energia

(Csepegtesd be a jövő lehetőségeit, amiket nem lehet visszautasítani®)

Ez a folyamat a teremtő energiákra, a célok kitűzésére, és azok megvalósíására fókuszál. Minden olyan elakadás, ami a megteremteni vágyott dolgok terében jelentkezik, tud oldódni. Hiszen oly sokszor tapasztaljuk, hogy szeretnénk valamit elérni, megvalósítani, de mégsem sikerül, vagy nem úgy, ahogy azt elterveztük. Ezeket a tudat alatt akadályozó, blokkoló tényezőket oldja fel finoman ez a folyamat, hogy aztán a felszabadult energiákat fókuszáltan és célirányosan tudjuk a vágyott teremtésekre irányítani.

Pszichoszomatikus megbetegedések oldása

(Pszichoszomatikus bebörtönzések®) 

Megbetegedéseink, elváltozásaink, tüneteink igen sok esetben hibás meggyőződéseink, torz elképzeléseink, ártó elgondolásaink eredményeképp alakulnak ki. (Sokszor hibásan ezekre lelki eredetű betegségekként szoktak hivatkozni, de valójában nem a lélek az, ami megbetegíti a testet, hanem az elme, annak hibás, téves működésével.) Lehet ez gyermekkorból fakadó meggyőződés, akár önvédelmi reakcióból származó működés vagy épp rossz berögződés következménye. De a fizikai test mindenképpen megmutatja azokat az elmebeli diszharmonikus működéseket, amelyeken érdemes változtatnunk, hiszen így tudj majd a fizikai harmónia és egészség is helyreállni. Gyakorlatilag bármilyen fizikai elváltozást helyre tud állítani a kezelés, legyen szó akár emésztési problémáról, baleseti sérülésről, daganatos megbetegedésről, fertőzésről, gyulladásról, stb.

Allergia oldása

(Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóságreakcióinak allergiás megszilárdításának®)

Ez a kezelés az allergiás megbetegedések oldásában segít. Legyen szó akár frissen kialakult, akár több éve vagy évtizede fennálló allergiás reakcióról, a tüneti kezelésen túl, a tényleges kiváltó oknak a feloldásával lehet valódi, tartós és teljes gyógyulást elérni. Legyen szó akár ételallergiáról, fényérzékenységről vagy napallergiáról, szénanátháról, fém- vagy szomgallergiáról, ekcémáról, csípésekre vagy házi porra adott allergiás reakcióról, stb., a kezelés gyengéden fel tudja oldani a teljes rendellenességet és a tüneteket.

Oltáskivezetés

(A kontrollálásodra, mesterséges intelligenciával fertőzésedre és az észlelési valóságod módosítására, amivel elkerülhetnéd fogalmi valóságot, ami megváltoztatná a valóságot, létrehozott RNS változtatások elpusztítása és eltörlése®)

Bármilyen oltásról is legyen szó, vannak olyan káros mellékhatások, amelyek nem szolgálják a fizikai, lelki, szellemi egészséget. Ezeknek a semlegesítésére igen fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk. Ebben segít ez a kezelésforma.

Önszabotázs, erővesztettség oldása

​(Kompenzációs elcsúszás®)

Számos helyzetben érezhetjük, hogy jobban is teljesíthettünk volna, többet is elérhettünk volna. Ilyenkor tudatos vagy tudattalan mechanizmusok megakadályozzák vagy blokkolják a teljes teremtés megszületését. Sokszor azt is érezhetjük, hogy a 100%-os potenciálunknak csupán egy töredékét használjuk ki. Ezzel mintegy alulteremtjük a lelkünk által megvágyott teremtéseinket. Az önszabotázs, az erővesztettség energiájának feloldása elengedhetetlen ahhoz, hogy ténylegesen teljesíteni tudjuk a lelkünk által vállalt küldetésünket.

Traumaoldás

(Zéró összegű trauma®)

Fizikai vagy érzelmi sérülések, balesetek utáni fájdalmak enyhítését, valamint a teljes regenerálódást támogatja. Segít kivezetni a testből a sokkot és a traumát. Lehet szó akár érzelmi megrázkódtatásról, vagy éppen törött csontról, elszakadt szalagról, ütődésről, duzzanatról, vagy épp éles fénnyel szembe világításról. Mozgáskorlátozottság és csökkent testi funkciók esetén is nagyban támogatja a test öngyógyító és regeneráló képességét.

Testtel való kapcsolat

(A generatív fizikai megtestesülés, mint a meghatározatlan élet beindítása, aktualizálása és felfokozása®)

Ez a kezelés a testünkkel való kapcsolatról szól. A testünkkel kapcsolatos ítélkezések, elvárások, minősítések, akár bántások tudnak oldódni. A "valaminek valamilyennek kellene lennie, de nem olyan", és ebből aztán az elme következtetéseket von le, amely a diszharmonikus spirált tud létrehozni. A test harmonikus, egészséges működése vissza tud állni, ezáltal az öngyógyító képesség is, ami egy egészséges szervezet alapminősége.

Az arc és a test fiatalítása
(Access Facelift®)

Nézőpontjaink, hitrendszereink, elgondolásaink, csakúgy, mint a megélt fizikai és érzelmi traumák, megrázkódtatások elraktározódnak a testben, a kötőszövetekben és a bőr külső felszínén is. Ezek oldásával mintegy kellemes mellékhatásként tapasztalhatjuk, ahogy fiatalodik a test, feszesedik a bőr, tisztábbá és ragyogóbbá válik a tekintet és az egész emberi lény teljes megjelenése harmonikusabbá válik. Sokkal, sokkal több ez, mint egy szépészeti kezelés! Az csupán a hab a tortán!


Időtartam: 60 perc


1 alkalom 3 alkalom (2 hónap) 5 alkalom (4 hónap) 10 alkalom (10 hónap)
17.000 Ft 51.000 Ft helyett 48.500 Ft 85.000 Ft helyett 75.500 Ft 170.000 Ft helyett 143.000 Ft
(16.166 Ft/alkalom) (15.100 Ft/alkalom) (14.300 Ft/alkalom)

Novemberben minden kezelés 12.500 Ft