HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

SAMSARA

A VILÁG LEGNAGYOBB HANGTÁLJA 


Samsara, a világ legnagyobb hangtálja páratlan és egyedülálló lehetőség az ellazulásra, feltöltődésre, gyógyulásra, mély relaxációra, megpihenésre, belső békénk megtalálására és elmélyítésére, régi terhek elengedésére, új rálátások, felismerések szerzésére, és egy teljes lényünket átfogó átalakulásra. A hangfürdő kutatások által bizonyítottan fájdalomcsillapító és feszültségoldó hatású. Segíti az alvást, a saját belső erő megtalálását, elnyomott érzelmek feldolgozását, a folyton cikázó gondolatok lecsitítását, a nyugalmi állapot megőrzését és a gyógyulási folyamatokat.​

Varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát.​​

A hangfürdő során a Samsara - a világ legnagyobb hangtálja - körül illetve benne is elhelyezkedve, ülve, állva fekve is érzékelhetjük a rezgések varázslatos hatásait.

Nyitott csoportos alkalmak:

15.000,- Ft / fő

(2-6 főig 60 perc | 7-10 fő között 90 perc | 10 fő fölött 120 perc hétvégén és 90 hétköznap)

Zártkörű alkalmak:

  • Egyéni és páros: 60.000,- Ft / 60 perc
  • 3 – 6 főig: 25.000,- Ft / fő / 60 perc
  • 7 – 10 főig: 20.000,- Ft / fő / 90 perc
  • 11 főtől: 20.000,- Ft / fő / 120 perc


12 év alatti gyermekeknek a felnőtt árak 50%-a fizetendő

FOGLALÁS 

A foglalás a részvételi díj 50%-ának befizetésével válik véglegessé. Erről és a többi tudnivalóról a visszaigazoló e-mailben találhatók majd a részletek.

Köszönöm a foglalást. 24h-n belül érkezik a visszaigazolás. Ha esetleg 24 órán belül nem kapsz e-mailt, kérlek, hogy jelezd! Köszönöm!

ELLENJAVALLATOK

– Pacemaker
– Friss műtéti seb vagy sérülés utáni 1-6 hét: Kérjük egyeztessen hangtálas kezelőjével!
– Epilepszia
– Trombózis esetén
– Súlyos pszichiátriai kezelés alatt állók
– Lázas, gyulladásos állapot
– Betegségek esetén, saját felelősségre
– Várandósság 1-3 hónapjában; 6-9 hónapjában saját felelősségre


* A hangfürdőre jelentkezéssel egy időben, a vendég kijelenti, hogy a fent említett rendellenességek/egészségügyi állapotok nem állnak fenn nála, és saját felelősségére vesz részt a hangfürdőn/ hangtál kezelésen. 

Szolgáltatásaink az egészség megőrzését és a közérzet javítását szolgálják. Nem minősülnek gyógyító tevékenységeknek, ezért nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat, a dignózis felállítását, illetve az orvosi kezelést.