HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

YONI SZERTARTÁS TELIHOLDKOR

március 25. hétfő 18:30-21:30

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."

- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman


A telihold a kiteljesedés, a teljességbe érkezés minőségét hozza nekünk nőknek is, és ilyenkor a női teremtőerő a csúcsán jár. Ilyenkor könnyen tudunk kapcsolódni nőiségünkhöz, és a yoni erőterének energetizálása, harmonizálása, vagy épp gyógyítása rendkívül támogatott.

A női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a teljes méhtér, beleértve a yoni terét is, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el ez életből, generációs ősök teréből és egyéb időkből, terekből, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

„Méhünk elraktározza életünk minden eseményét. Elraktározza minden interakciónkat és reakciónkat a kapcsolatainkon belül. (…) méhünk emlékszik és kész arra, hogy beszéljen velünk minden félelméről, és minden öröméről.”  - Queen Afua, Sacred woman

A szertartás során figyelmünket a női test szentélyére fordítjuk, azt gyógyítva, felszabadítva, ünnepelve. Ennek során lehetőségünk van arra, hogy megtapasztaljuk ahogy újraéled ősi női erőnk, felszabadulnak a blokkolt területek, és mély testi-lelki gyógyulás indul el.

A yoni szertartás a szexuális blokkol oldásában is nagy segítség lehet, csakúgy, mint a teremtőerő, a fel nem használt potenciál, az önkorlátozó, kiteljesedést gátló beidegződések oldásában.

Mindezt megtartó, szeretetteli, gondoskodó női körben tesszük, ezzel is visszagyógyítva a mai civilizált életből rendszerint hiányzó női közösségek segítő, megtartó szerepét. Ez a támogató, megértő, segítő női kör oly annyira hiányzik a mai nő életéből, hogy igen sok esetben jellemző, hogy nem is tudnak a nők kapcsolódni egymással szeretetben, hanem csupán az irigység, rivalizálás menétn. A szertartástér erre is igen erős gyógyulást tud hozni. Hiszen a történelem során mi nők mindig is kapcsolódtunk egymással, együtt tanultunk, fejlődtünk, töltődtünk segítve és támogatva egymást.


Az a régi népi gyógymódok közül még ma is széles körben ismert, hogy megfázásos betegségek esetén inhalálunk, vagyis gyógynövényes főzet fölé hajolunk és úgy lélegzünk. Ugyanezen elv mentén az intim területekre is igen jótékonyan hat a gyógynövényes gőz. Ilyenkor a yoni teljes tere gyengéd tisztuláson és méregtelenítésen megy keresztül, amely egyrészt hat a fizikai szervek egészségére, illetve gyógyulására, másrészt pedig a yoni terében elraktározódott negativ minták, rezgések feloldására.

Miben tud segíteni a szertartás?

 • női szervek öngyógyító folyamatainak erősítése

 • egyéb öngyógyító folyamatok erősítése 

 • női szervek egészségének megőrzése

 • menstruációs panaszok 

 • szexuális blokkok

 • saját nőiesség, nőiség elfogadása, megélése, kiteljesedése

 • női teremtőerő, alkotóerő, kreativitás
 • bűntudat, szégyenérzet oldása
 • félelmek, aggodalmak, bizonytalanság oldása
 • önbizalomhiány, önértékelési gondok oldása​

A szertartás ruhában zajlik.

​A létszám limitált!

„Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön.“ - Queen Afua, Sacred woman

Részvételi díj

 • Előleg: A helyedet 20.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani, amely március 22-ig fizetendő.

 • Az előleget követően a helyszínen március 25-én 15.000 Ft fizetendő.

 • Egy összegben: Ha március 22-ig a teljes összeget kifizeted, akkor 28.000 Ft fizetendő.

 • Az előre befizetett összegek nem igényelhetők vissza vagy számíthatók be más programra, így ha nem teljesen biztos a jelenléted, a kétösszegű fizetés javasolt.